Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι διοργανωτές της γαλλικής έκθεσης αυτοκινήτου η οποία έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Οκτωβρίου, αναζητούν νέους τρόπους για την πραγματοποίησή τουλάχιστον ορισμένων εκ των συνήθων δραστηριοτήτων που συνήθως φιλοξενεί μια έκθεση.

Οι διοργανωτές της έκθεσης του Παρισιού η οποία θα φιλοξενηθεί 1-11 Οκτωβρίου στη γαλλική πρωτεύουσα αποφάσισαν την μερική ακύρωση της διοργάνωσης διατηρώντας μόνο τις περιφερειακές δραστηριότητες της δηλαδή αυτές που δεν αφορούν την έκθεση αυτή καθ΄αυτή η οποία δεν θα πραγματοποιηθεί υπό την μορφή ενός event σε κλειστό εκθεσιακό χώρο.

Επί του παρόντος, έχει ανακοινωθεί ότι θα διατηρηθούν οι διοργανώσεις, Movin’On, Smart City οι οποίες δεν φιλοξενούνται στον χώρο της έκθεσης και εστιάζουν στην επικοινωνία B2B (Business to Business), δηλαδή είναι προσανατολισμένες στα στελέχη και τους εργαζόμενους εταιρειών.

Παρ΄όλα αυτά, αυτό είναι το σχέδιο με τα τωρινά δεδομένα και οι διοργανωτές διατηρούν την επιφύλαξη να αλλάξουν το πρόγραμμα εφόσον η κατάσταση επιδεινωθεί ή βελτιωθεί.
«Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο με πριν και αυτή η κρίση πρέπει να μας διδάξει να είμαστε ευέλικτοι και πιο δημιουργικοί από ποτέ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση.

Εκτός από την γαλλική μπιενάλε η οποία διοργανώνεται εκ περιτροπής με την έκθεση της Φρανκφούρτης και από το 2021 με αυτή την Μονάχου, έχουν ακυρωθεί επίσης οι φετινές διοργανώσεις για την έκθεση της Γενεύης η ματαιώθηκε λίγο πριν την έναρξή της, η έκθεση του Detroit ενώ τόσο η έκθεση της Νέας Υόρκης όσο και το βρετανικό φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood αναζητούν νέες ημερομηνίες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr