Υπό νέα, “ψαλιδισμένη” μορφή η έκθεση του Παρισιού
Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι διοργανωτές της γαλλικής έκθεσης αυτοκινήτου η οποία έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Οκτωβρίου, αναζητούν νέους τρόπους για την πραγματοποίησή τουλάχιστον ορισμένων εκ των συνήθων δραστηριοτήτων που συνήθως φιλοξενεί μια έκθεση.
Οι διοργανωτές της έκθεσης του Παρισιού η οποία θα φιλοξενηθεί 1-11 Οκτωβρίου στη γαλλική πρωτεύουσα αποφάσισαν την μερική ακύρωση της διοργάνωσης διατηρώντας μόνο τις περιφερειακές δραστηριότητες της δηλαδή αυτές που δεν αφορούν την έκθεση αυτή καθ΄αυτή η οποία δεν θα πραγματοποιηθεί υπό την μορφή ενός event σε κλειστό εκθεσιακό χώρο.
Επί του παρόντος, έχει ανακοινωθεί ότι θα διατηρηθούν οι διοργανώσεις, Movin’On, Smart City οι οποίες δεν φιλοξενούνται στον χώρο της έκθεσης και εστιάζουν στην επικοινωνία B2B (Business to Business), δηλαδή είναι προσανατολισμένες στα στελέχη και τους εργαζόμενους εταιρειών.
Παρ΄όλα αυτά, αυτό είναι το σχέδιο με τα τωρινά δεδομένα και οι διοργανωτές διατηρούν την επιφύλαξη να αλλάξουν το πρόγραμμα εφόσον η κατάσταση επιδεινωθεί ή βελτιωθεί.
«Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο με πριν και αυτή η κρίση πρέπει να μας διδάξει να είμαστε ευέλικτοι και πιο δημιουργικοί από ποτέ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση.
Εκτός από την γαλλική μπιενάλε η οποία διοργανώνεται εκ περιτροπής με την έκθεση της Φρανκφούρτης και από το 2021 με αυτή την Μονάχου, έχουν ακυρωθεί επίσης οι φετινές διοργανώσεις για την έκθεση της Γενεύης η ματαιώθηκε λίγο πριν την έναρξή της, η έκθεση του Detroit ενώ τόσο η έκθεση της Νέας Υόρκης όσο και το βρετανικό φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood αναζητούν νέες ημερομηνίες.
- Θρίλερ στην Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός ο πρώην σύντροφος της 43χρονης που αγνοείται
- Το Netflix ενδιαφέρεται να κάνει τη ζωή του Σέρχιο Κόκε ταινία
- Το εύκολο λάθος που κάνουν αρκετοί οδηγοί και κινδυνεύουν με πρόστιμο 350 ευρώ
- Η διπλωματία Τραμπ περιλαμβάνει πολύ Truth Social – Βομβαρδισμός αναρτήσεων με την εκεχειρία να λήγει
- Aldeas – Πρεμιέρα στην Αγία Έδρα για την τελευταία εξομολόγηση του Πάπα Φραγκίσκου στον Μάρτιν Σκορσέζε
- Το σχέδιο για να επιβάλλουν τον Λανουά
- Κεφαλονιά: Η μαύρη περούκα και τα μηνύματα που αντάλλαξε η Μυρτώ με τον σύντροφό της λίγες ώρες πριν πεθάνει – Νέες αποκαλύψεις
- Μπλόκο του ΣτΕ στην επέκταση ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην παραλία Μύτακας της Μήλου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442