Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πεταχτάρι του Πρίντεζη το κορυφαίο νικητήριο καλάθι της δεκαετίας στην Ευρωλίγκα

Το πεταχτάρι του Πρίντεζη το κορυφαίο νικητήριο καλάθι της δεκαετίας στην Ευρωλίγκα

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε πως το κορυφαίο game winner της δεκαετίας είναι αυτό του υπαρχηγού του Ολυμπιακού, στο έπος της Κωνσταντινούπολης το 2012 στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ποιος θα το ξεχάσει αυτό το καλάθι. Πως; Ούτε η Ευρωλίγκα δεν γίνεται να ξεχάσει το πεταχτάρι του Γιώργου Πρίντεζη στον τελικό της Κωνσταντινούπολης το 2012 και την επική ανατροπή του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχα, η οποία τον επανέφερε στην κορυφή της Ευρωλίγκας μετά από 15 χρόνια!

Η διοργανώτρια αρχή μάζεψε τα κορυφαία νικητήρια καλάθια από το 2010 έως και το 2020. Η προσπάθεια του υπαρχηγού των Ερυθρόλευκων εννοείται πως ήταν αυτή που κατάκτησε την κορυφή, σε ένα ματς που σίγουρα θα το μνημονεύουμε για πάρα πολλά χρόνια.

Το δίποντο του Πρίντεζη λοιπόν είναι το κορυφαίο game winner της Ευρωλίγκας, με τον «Πρι» να έχει κι άλλη συμμετοχή στην 20άδα αφού μέσα σε αυτήν υπάρχει και το τρίποντό του το 2015 που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελόνα και την πρόκριση στο Final 4.

Στο Top20 των κορυφαίων νικηφόρων καλαθιών της δεκαετίας είναι και το τρίποντο του Σπανούλη το 2014 επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ αλλά και το δίποντο του Καλάθη επί της Ζαλγκίρις.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024