Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Παίκτες ριάλιτι δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει στον κόσμο

Κοροναϊός : Παίκτες ριάλιτι δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει στον κόσμο

Μέσα στο δικό τους ροζ συννεφάκι, ζουν οι παίκτες των ριάλιτι, οι οποίοι θα είναι μάλλον οι τελευταίοι άνθρωποι που θα μάθουν την «καταστροφή» που έχει επιφέρει στον πλανήτη μας ο κοροναϊός

«Το να μην έχεις νέα είναι καλά νέα». Όλοι έχουμε ακούσει αυτή την πρόταση, την οποία επιστρατεύουν οι πιο αισιόδοξοι από εμάς, θέλοντας να υποστηρίξουν ότι όταν λαμβάνεις νέα υπάρχει περίπτωση να είναι άσχημα, ενώ άμα δεν λάβεις είσαι σίγουρος ότι τουλάχιστον δεν θα μάθεις κάτι άσχημο.

Κάπως έτσι, μέσα στο δικό τους ροζ συννεφάκι, ζουν οι παίκτες των ριάλιτι, οι οποίοι θα είναι μάλλον οι τελευταίοι άνθρωποι που θα μάθουν την «καταστροφή» που έχει επιφέρει στον πλανήτη μας ο κοροναϊός.

Ο λόγος είναι ότι στα ριάλιτι που οι παίκτες μένουν μέσα σε σπίτι, οι κανόνες είναι να αποκόβονται από τον έξω κόσμο. Δεν επιτρέπεται να έχουν κινητά, ενώ οι τηλεοράσεις και το ίντερνετ αποτελούν… είδος πολυτελείας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα των αγγλικών ΜΜΕ οι παίκτες διάσημου τηλεπαιχνιδιού στη Γερμανία, το οποίο προβάλλεται σε πολλές χώρες του κόσμου, δεν έχουν ιδέα σχετικά με την εξάπλωση του φονικού ιού στη χώρα τους, άλλα ούτε και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Η Γερμανία μετράει 7,588 κρούσματα και 17 θανάτους, ενώ τα μέτρα της κυβέρνησης ολοένα και αυστηροποιούνται. Άλλες χώρες της Ευρώπης επιβάλουν απαγόρευση κυκλοφορίας και όσες δεν το κάνουν, προτρέπουν τους κατοίκους να μετακινούνται όσο το λιγότερο και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις.

Την ίδια στιγμή, εκείνοι παίζουν ανέμελοι μέσα στο τζακούζι τους!

Η γερμανική έκδοση του παιχνιδιού ξεκίνησε στις 6 Φεβρουαρίου, όταν ο κοροαναϊός σάρωνε την Κίνα, όμως δεν είχε κάνει την εμφάνισή του σε μεγάλη κλίμακα στην Ευρώπη. Τηρώντας τους κανόνες κανένας δεν έχει επαφή με τον έξω κόσμο, ενώ κάποιοι παίκτες που έκαναν την είσοδό τους στο παιχνίδι ένα μήνα μετά, στις 6 Μαρτίου, έχουν διαταχθεί να μην αποκαλύψουν τίποτα.

Βέβαια, μετά την κατακραυγή στα Social Media η παραγωγή του ριάλιτι αναγκάστηκε να αλλάξει την αρχική της ανακοίνωση, ότι δεν θα ενημερώσει τους παίκτες.

Μάλιστα, θα το κάνει σε ζωντανή μετάδοση, με τους διαγωνιζόμενους να έχουν τη δυνατότητα να ρωτήσουν ότι θέλουν σχετικά με τον κοροναϊό.

Παράλληλα, η εταιρία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα του ριάλιτι ανακοίνωσε πως ενημέρωσε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς του κόσμου, ότι η απαγόρευση ενημέρωσης των παικτών για τις εξελίξεις στον έξω κόσμο δεν περιλαμβάνει τον κοροναϊό.

Μάλιστα, σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, οι παίκτες σε ριάλιτι του Καναδά αναρωτιούνται γιατί δεν υπάρχει κόσμος στο στούντιο να τους χειροκροτήσει. Μάλιστα, μη μπορώντας να φανταστούν τι έχει συμβεί εικάζουν ότι το σπίτι απέκτησε… ηχομόνωση!

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, έρχεται η ώρα οι παίκτες των ριάλιτι και θα λάβουν νέα και θα είναι άσχημα…

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024