Άδεια και στον Ολυμπιακό: «Όποιος θέλει να επιστρέψει σπίτι του»
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τους αθλητές της ότι μπορούν να επιστρέψουν στις οικογένειές τους ή στα σπίτια τους καθώς δεν υπάρχουν αθλητικές δραστηριότητες.
Οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν σταματήσει στις περισσότερες χώρες στον κόσμο λόγω του κοροναϊού.
Η εξάπλωσή του είναι κάτι που ανησυχεί τους πάντες, την ώρα πάντως που οι ομάδες δεν έχουν τι να κάνουν και μοιραία αναγκάζονται να δίνουν… άδεια στους παίκτες τους, καθώς δεν έχουν και οι ίδιοι τι να κάνουν.
Στον Ολυμπιακό λοιπόν αναγκάστηκαν να δώσουν άδεια στους αθλητές τους.
Οι παίκτες των Ερυθρόλευκων λοιπόν ενημερώθηκαν πως μπορούν να πάνε στις οικογένειες τους ή στις πατρίδες τους, δεδομένου ότι δεν γίνουν προπονήσεις τις επόμενες εβδομάδες.
Αυτήν την στιγμή πάντως δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που να έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει από την Ελλάδα.
Δεν θα είναι όμως περίεργο αυτό να συμβεί τις επόμενες ημέρες, με την Ευρωλίγκα να επανεξετάζει την έναρξη της λειτουργίας της στις 11 Απριλίου, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες θα έχουν καιρό απραξίας.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις