Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Euro τον Δεκέμβριο»

«Euro τον Δεκέμβριο»

Σύμφωνα με την αγγλική Telegraph, η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνει το Euro τον ερχόμενο Δεκέμβριο και να τελειώσουν τα εγχώρια πρωταθλήματα τον Ιούλιο!

Νέο σενάριο για τη διεξαγωγή του Euro αποκαλύπτει η «Telegraph»!

Το αγγλικό Μέσο αναφέρει σε δημοσίευμά του, πως στη συνάντηση της UEFA την ερχόμενη Τρίτη 17 Μαρτίου, θα συζητηθεί το ενδεχόμενο να διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Αυτό είναι ένα νέο σενάριο, το οποίο δεν υπήρχε μέχρι στιγμής στο τραπέζι, και φαίνεται να είναι το πιθανότερο για να υλοποιηθεί. Πιο πιθανό δηλαδή από τα άλλα δύο σενάρια: 1) Να γίνει κανονικά αυτό το καλοκαίρι ή 2) να διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2021.

Αν τελικά το Euro γίνει τον Δεκέμβριο του 2020, τότε τα εγχώρια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους μέχρι και τον Ιούλιο, καθώς θα έχουν ανοίξει όλες οι διαθέσιμες ημερομηνίες μέχρι τότε εξαιτίας της απουσίας του Euro.

Ποια είναι η δυσκολία με το σενάριο να γίνει το κορυφαίο ραντεβού των ευρωπαϊκών εθνικών ομάδων, το καλοκαίρι του 2021; Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων βέβαια, με τη FIFA να έχει προγραμματίσει ήδη τη διεξαγωγή του για τότε, με τη συμμετοχή 24 ομάδων.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024