Η πασαρέλα του Ισέι Μιγιάκι ενώνει διαφορετικές κουλτούρες
«Making Speaking, Speaking Making» ήταν το όνομα του fashion show του Ισέι Μιγιάκι
«Making Speaking, Speaking Making» ήταν το όνομα που έδωσε ο Ισέι Μιγιάκι στο τελευταίο του show για την παρουσίαση της κολεξιόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020, την οποία σχεδίασε ο επικεφαλής σχεδιαστής του ιαπωνικού οίκου μόδας, Σατόσι Κόντο.
Ο Κόντο εξήγησε ότι αυτή η κολεξιόν εξερευνά το πώς η αφελή χαρά να απευθύνεσαι στις αισθήσεις με χρώμα και αφή μπορεί «να συνδέσει, με τα συναισθήματα που μοιραζόμαστε, πέρα από γλώσσες και κουλτούρες».
Το show άνοιξε με ένα τεράστιο φύλλο χαρτί τοποθετημένο στον πίσω τοίχο, πάνω στο οποίο μια στυλιζαρισμένη φιγούρα είχε ζωγραφιστεί στο μέσον του με παχύ μαύρο στυλό.
Δύο βοηθοί πλησίασαν το φύλλο χαρτί και ζωγράφισαν άλλες δύο φιγούρες, δεξιά και αριστερά της κεντρικής. Άλλοι, έκοψαν το χαρτί ακολουθώντας το περίγραμμα των φιγούρων και άφησαν τρία ανοίγματα σε φυσικό μέγεθος για να διέλθουν άνθρωποι από εκεί.
https://www.instagram.com/p/B9O5bdXg-Z2/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B9PLm5HgbBU/?utm_source=ig_web_copy_link
Μοντέλα, φορώντας ρούχα με μαύρα περιγράμματα εμφανίστηκαν από τα ανοίγματα, σαν δυσδιάστατες ζωγραφιές ενδυμάτων που ζωντάνεψαν.
Ο Κόντο δημιούργησε αυτές τις δημιουργίες χρησιμοποιώντας ένα σύστημα που αποκαλείται «A Piece of Cloth» (χρήση προγράμματος σε ηλεκτρονικό υπολογιστή για τη δημιουργία ενός ενδύματος από ένα και μόνον κομμάτι υφάσματος).
Κατά τη διάρκεια του show, δύο μοντέλα βάδισαν στην πασαρέλα φορώντας λαμπυρίζοντα κορμάκια από αραχνοΰφαντο ύφασμα, διπλωμένο σε περίτεχνα μοτίβα οριγκάμι.
https://www.instagram.com/p/B9PnCaNHs7L/?utm_source=ig_web_copy_link
Τα κορμάκια αυτά σχημάτιζαν ρέουσες κινήσεις καθώς τα μοντέλα σήκωναν τα χέρια τους και περιστρέφονταν το ένα γύρω από το άλλο.
Τα μοντέλα με τα κορμάκια άνοιξαν δύο συρόμενες λευκές πόρτες για να αποκαλύψουν πατρόν σε σχήμα πέντε μοντέλων, ενωμένων με υφασμάτινες λωρίδες.
Και το show έκλεισε με ζευγάρια ή ομάδες μοντέλων που φορούσαν πλεκτά να βγαίνουν από το «πατρόν», ενωμένα μεταξύ τους στο ύψος της κεφαλής, του χεριού ή του γοφού.
https://www.instagram.com/p/B9MTjz4gy1X/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B9MPXOmgKf6/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B9MO0W-gC8q/?utm_source=ig_web_copy_link
- Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]
- Σαλσέδο: «Στον ΟΦΗ έδειξα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»
- Φωτιά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης – Ήχησε το 112
- Μύκονος: «Σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών διέθετε 30χρονος – Διακινούσε ακόμα και παραισθησιογόνα μανιτάρια σε σκόνη
- Ρωσία: Τα πλήγματα της Ουκρανίας δεν θα μείνουν χωρίς την ενδεδειγμένη απάντηση
- «Νοσεί» το ΕΣΥ – Χειροπέδες στον μοναδικό γιατρό του Καστελόριζου μετά από μήνυση του δημάρχου
- Ρόδος: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ατάβυρο – Έκαψε περίπου 10 στρέμματα
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ομπράντοβιτς είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από τον Παναθηναϊκό»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)


























![Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ff03ceea8899df90e66b614462662777_L-315x220.webp)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442