Επαφές με κορυφαία ομάδα φαίνεται πως έχει τον τελευταίο καιρό ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Σύμφωνα, μάλιστα, με πηγές από το στενό του περιβάλλον, έχει δεχτεί μια πολύ δυνατή πρόταση που έπεισε τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ από την πρώτη στιγμή.

Η ομάδα είχε προσεγγίσει τον Γιαννάκη εδώ και αρκετό καιρό, όμως μόλις πρόσφατα επέστρεψε με μια επίσημη πρόταση που ο Δράκος δεν μπορούσε να αρνηθεί εύκολα. Από την πρώτη στιγμή η συμφωνία ήταν σχεδόν δεδομένη, ενώ οι συζητήσεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα αφορούν απλώς τα… διαδικαστικά.

Τώρα οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε τελική ευθεία, καθώς το μόνο που μένει είναι να συμφωνηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ όλες οι πληροφορίες δείχνουν ότι είναι απίθανο να μην καταλήξουν σε συμφωνία. Ωστόσο, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, τόσο ο Γιαννάκης όσο και ο κύκλος του τηρούν σιγή ιχθύος για το όνομα της ομάδας.

Μπασκετικοί κύκλοι πάντως αναφέρουν ότι πρόκειται για μια ομάδα με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς, η οποία αγωνίζεται σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Μιλάμε, δηλαδή, για ένα συμβόλαιο που  πρόκειται να ταράξει τα νερά του ελληνικού αθλητισμού.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι οπαδοί της ομάδας θα ικανοποιηθούν όταν πέσουν και οι τελικές υπογραφές. Άλλωστε ο Γιαννάκης είναι ένας θρύλος του ελληνικού μπάσκετ που έχει κερδίσει την εκτίμηση των φιλάθλων όχι μόνο για τις ικανότητές του εντός γηπέδου, αλλά και για το ήθος και τον χαρακτήρα του.

 

 

Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι παραμένει επτασφράγιστο μυστικό η ομάδα, είναι σίγουρο πως έφτασε η ώρα για ένα νέο συμβόλαιο του Δράκου. Ο ίδιος ο Γιαννάκης αποφεύγει τις δηλώσεις, όμως ενώ δεν επιβεβαιώνει τις φήμες, επιλέγει και να μην τις διαψεύδει, ανάβοντας φωτιές στους οπαδούς. Μάλιστα, προς το παρόν έχει καταφέρει να μη διαρρεύσει ούτε ο ακριβής ρόλος που θα έχει στη νέα του αθλητική οικογένεια.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η επίσημη ανακοίνωση είναι θέμα ημερών – αν όχι ωρών.

Μένει, λοιπόν, να δούμε ποια θα είναι η συμφωνία που θα ξαναφέρει τον Δράκο στο προσκήνιο!