Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναγιώτης Γιαννάκης: Με ποια κορυφαία ομάδα δίνει τα χέρια ο «Δράκος»;

Παναγιώτης Γιαννάκης: Με ποια κορυφαία ομάδα δίνει τα χέρια ο «Δράκος»;

Για προχωρημένες επαφές κάνουν λόγο άτομα του στενού του κύκλου

Επαφές με κορυφαία ομάδα φαίνεται πως έχει τον τελευταίο καιρό ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Σύμφωνα, μάλιστα, με πηγές από το στενό του περιβάλλον, έχει δεχτεί μια πολύ δυνατή πρόταση που έπεισε τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ από την πρώτη στιγμή.

Η ομάδα είχε προσεγγίσει τον Γιαννάκη εδώ και αρκετό καιρό, όμως μόλις πρόσφατα επέστρεψε με μια επίσημη πρόταση που ο Δράκος δεν μπορούσε να αρνηθεί εύκολα. Από την πρώτη στιγμή η συμφωνία ήταν σχεδόν δεδομένη, ενώ οι συζητήσεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα αφορούν απλώς τα… διαδικαστικά.

Τώρα οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε τελική ευθεία, καθώς το μόνο που μένει είναι να συμφωνηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ όλες οι πληροφορίες δείχνουν ότι είναι απίθανο να μην καταλήξουν σε συμφωνία. Ωστόσο, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, τόσο ο Γιαννάκης όσο και ο κύκλος του τηρούν σιγή ιχθύος για το όνομα της ομάδας.

Μπασκετικοί κύκλοι πάντως αναφέρουν ότι πρόκειται για μια ομάδα με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς, η οποία αγωνίζεται σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Μιλάμε, δηλαδή, για ένα συμβόλαιο που  πρόκειται να ταράξει τα νερά του ελληνικού αθλητισμού.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι οπαδοί της ομάδας θα ικανοποιηθούν όταν πέσουν και οι τελικές υπογραφές. Άλλωστε ο Γιαννάκης είναι ένας θρύλος του ελληνικού μπάσκετ που έχει κερδίσει την εκτίμηση των φιλάθλων όχι μόνο για τις ικανότητές του εντός γηπέδου, αλλά και για το ήθος και τον χαρακτήρα του.

Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι παραμένει επτασφράγιστο μυστικό η ομάδα, είναι σίγουρο πως έφτασε η ώρα για ένα νέο συμβόλαιο του Δράκου. Ο ίδιος ο Γιαννάκης αποφεύγει τις δηλώσεις, όμως ενώ δεν επιβεβαιώνει τις φήμες, επιλέγει και να μην τις διαψεύδει, ανάβοντας φωτιές στους οπαδούς. Μάλιστα, προς το παρόν έχει καταφέρει να μη διαρρεύσει ούτε ο ακριβής ρόλος που θα έχει στη νέα του αθλητική οικογένεια.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η επίσημη ανακοίνωση είναι θέμα ημερών – αν όχι ωρών.

Μένει, λοιπόν, να δούμε ποια θα είναι η συμφωνία που θα ξαναφέρει τον Δράκο στο προσκήνιο!

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024