Ο Τζέραρντ Μπάτλερ έρχεται στη Σπάρτη για την Ολυμπιακή Φλόγα
Ο Τζέραρντ Μπάτλερ, που ενσάρκωσε το Λεωνίδα στην ταινία «300», έρχεται στη Σπάρτη, προκειμένου να συμμετάσχει στην τελετή λαμπαδηδρομίας της Ολυμπιακής Φλόγας.
Ο Τζέραρντ Μπάτλερ, που ενσάρκωσε το Λεωνίδα στην ταινία «300», έρχεται στη Σπάρτη, προκειμένου να συμμετάσχει στην τελετή λαμπαδηδρομίας της Ολυμπιακής Φλόγας.
Την πρωτοβουλία για την πρόσκλησή του είχε η επίτιμη πρέσβειρα της πόλης της Σπάρτης, Ρόη Δανάλη Αποστολοπούλου.
Την ερχομένη Παρασκευή είναι η τελετή λαμπαδηδρομίας της Ολυμπιακής Φλόγας. Για πρώτη φορά φέτος η φλόγα θα περάσει μέσα από την πόλη της Σπάρτης.
Ως λαμπαδηδρόμοι θα τρέξουν μεταξύ άλλων ο Τζέραρντ Μπάτλερ και η Ρόη Δανάλη Αποστολοπούλου
Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν στη Σπάρτη μια σειρά από εκδηλώσεις που σκοπό έχουν να προβάλλουν τη χώρα μας στο εξωτερικό, ανοίγοντας τον δρόμο για την πραγματοποίηση μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών του Χόλιγουντ στη χώρα μας.
- Η Μικαέλα Κόελ αναλαμβάνει το ριμέικ της ταινίας «Bloodsport»
- Μπράγκα – Φερεντσβάρος 4-0: Ανατροπή πρόκρισης οι Πορτογάλοι, περιμένουν… Παναθηναϊκό
- Τουρκία: Η Άγκυρα προτείνει επέκταση αγωγού Ιράκ–Τουρκίας έως τη Βασόρα ως εναλλακτική στα Στενά του Ορμούζ
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Νιουκάστλ
- Η αφρικανική σκόνη σκέπασε την Αθήνα – «Θα επιμείνει και αύριο το φαινόμενο, παρά τους βοριάδες» λέει ο Λαγουβάρδος
- Ίντερ – Μίλαν: Νέο «ντέρμπι» για τη συμμετοχή στη μελλοντική NBA Europe

