Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Corono-vacations: Απίστευτα σχόλια στο Twitter για τα κλειστά σχολεία λόγω κοροναϊού

Corono-vacations: Απίστευτα σχόλια στο Twitter για τα κλειστά σχολεία λόγω κοροναϊού

Άδειασαν τα σχολεία, γέμισε με σχόλια το Twitter.

Μπορεί να αδειάζουν από αύριο όλα τα σχολεία της Ελλάδας, αλλά γεμίζει συνεχώς με τα σχόλια το… Twitter, καθώς τόσο το hashtag #κοροναϊός, όσο και #Πανεπιστήμιο έχουν γίνει τα απόλυτα trend.

Οι χρήστες του διαδικτύου λοιπόν δεν σταμάτησαν να σχολιάσουν από το μεσημέρι τις εξελίξεις του κοροναϊού και κυρίως την είδηση ότι κλείνουν όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. 

Άλλοι περιέγραψαν το πώς ένιωσαν τα παιδιά τους μόλις έμαθαν ότι δεν θα έχουν σχολείο, ενώ δεν έλειψαν και τα χιουμοριστικά σχόλια σχετικά με τα νέα μέτρα για τον κοροναϊό στην χώρα.

«Άδεια σχολεία, γεμάτοι οι παιδότοποι και οι καφετέριες», ανέφερε ένας χρήστης του διαδικτύου, ενώ μία μητέρα σχολίασε πως «η κόρη της τραγούδησε ότι τραγούδι ήξερε από την χαρά της».

Πάντως δεν έλειψαν και τα αστεία βίντεο σε μία προσπάθεια των χρηστών του διαδικτύου να δουν με μία άλλη ματιά την εξάπλωση του κοροναϊού στη χώρα.

  • «Τι θέλεις να κάνω, τι θέλεις να κάνω, και μάσκα που βάζω, μολύνω ό,τι πιάνω, απ’ αύριο φύγε, μην είσαι όπου θα ‘ μαι, να μην σε κολλήσω, φοβάμαι, φοβάμαι»

  • Ενα καιρό που μ’ εστελνε, η μάνα μου σχολείο, κόλλησα κοροναϊό, με πήραν με φορείο. Ο πιο καλός, ο ασθενής, ήμουν εγώ στην τααάξη, και οι νοσοκόμες μ’ βαλαν, τριπλό ορό να στάξει»«

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024