Τσαν: «Απέρριψα τη Γιουνάιτεντ λόγω Λίβερπουλ»
Ο Εμρέ Τσαν εξήγησε τον λόγο που είπε «όχι» σε ελκυστική πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον περασμένο Ιανουάριο.
Ο Εμρέ Τσαν ήθελε να φύγει τον Ιανουάριο από την Γιουβέντους και η επιθυμία του έγινε… πράξη, αφού συνεχίζει στην Ντόρτμουντ.
Ο Γερμανός μέσος που κατάγεται από την Τουρκία μίλησε για τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για εκείνον τον Γενάρη και τις προτάσεις που είχε, τονίζοντας πως η καλύτερη ήταν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία όμως δεν μπορούσε να μεταγραφεί διότι έχει ιδιαίτερη αγάπη στη Λίβερπουλ.
«Είχα τρεις προτάσεις από ομάδες της Premier League και η μία ήταν πολύ καλή από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά δεν την σκέφτηκα καν λόγω της σχέσης μου και της αγάπης μου για την Λίβερπουλ» είπε ο Εμρέ Τσαν ο οποίος αγωνίστηκε στους κόκκινους την περίοδο 2014-18.
- Ενταση στα Βαλκάνια: Η πολεμική αεροπορία της Σερβίας εξοπλίστηκε με κινέζικους υπερηχητικούς πυραύλους
- Ιράν: Αντιδράσεις στο ΣΑ του ΟΗΕ για τη νομιμότητα των κυρώσεων
- Το Ιράν «δεν θα κλείσει τα Στενά του Ορμούζ» – Την ένταση προκαλούν οι «αποσταθεροποιητικές ενέργειες των ΗΠΑ»
- Ιράν: Ο πόλεμος εξελίσσεται «πολύ γρήγορα» και «όλα πάνε πολύ καλά, δηλώνει ο Τραμπ
- Λεσόρ: «Τους ευχαριστώ όλους για τη στήριξη – Τώρα που θα πάω στο σπίτι θα το διασκεδάσω λίγο»
- Αμερικανικό αεροπλάνο με έξι επιβαίνοντες έχει πέσει σε έρημο στο δυτικό Ιράκ – Πώς έγινε το ατύχημα
