Ολυμπιακός : Προβληματισμός Μαρτίνς για τους φορτωμένους με κίτρινες παίκτες του
Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το πρώτο ματς με τη Γουλβς, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα με τις κίτρινες κάρτες ενόψει της ρεβάνς στην Αγγλία
Ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του στο πρώτο παιχνίδι με τη Γουλβς στο Καραϊσκάκη (12/3, 22:00) για τη φάση των «16» του Europa League, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει τα πλάνα του για το ματς με τους Λύκους.
Ο πορτογάλος τεχνικός, που παρακολούθησε τη Γουλβς από κοντά το Σάββατο με την Μπέρνλι (0-0), έχει όλους κι όλους 19 ποδοσφαιριστές διαθέσιμους για τα δυο ματς με την αγγλική ομάδα.
Τα προβλήματα τραυματισμών έχουν πλήξει τους Πειραιώτες, με τον Μαρτίνς να μην έχει πληθώρα επιλογών, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει να αντιμετωπίσει ακόμα ένα πρόβλημα.
Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει θέμα με τις κίτρινες κάρτες, καθώς από την επική πρόκριση επί της Άρσεναλ έχει πέντε ποδοσφαιριστές στο όριο.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Ερυθρός Αστέρας φαίνεται πως κινείται για την αντικατάσταση του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, έχοντας εντοπίσει ήδη τον στόχο του.