Κορωναϊός: Μέχρι 1.000 άτομα σε κάθε γαλλικό γήπεδο για τουλάχιστον ένα μήνα
Όπως ανακοίνωσε η Γαλλίδα υπουργός αθλητισμού, όλα τα παιχνίδια της Ligue 1 του γαλλικού ποδοσφαίρου θα διεξαχθούν με άδειες εξέδρες, εκτός από ορισμένα που θα επιτραπεί η είσοδος έως 1000 θεατών.
Αυστηρά είναι τα μέτρα ασφαλείας που παίρνουν και στη Γαλλία προκειμένου να μην επιτρέψουν την εξάπλωση του κορωναϊού.
Όπως ανακοίνωσε η Γαλλίδα υπουργός αθλητισμού, όλα τα παιχνίδια της Ligue 1 του γαλλικού ποδοσφαίρου θα διεξαχθούν με άδειες εξέδρες, εκτός από ορισμένα που θα επιτραπεί η είσοδος μέχρι 1000 θεατών.
«Πρέπει να σεβαστούμε ότι ως χίλια άτομα μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο. Είτε οι ομάδες θα συμμορφωθούν σε αυτή την απόφαση και θα πωλούν ως 1000 εισιτήρια, είτε θα παίζουν κεκλεισμένων των θυρών ή θα αναβάλλουν τα παιχνίδια αν είναι δυνατόν», ανέφερε χαρακτηρικά.
Το ίδιο ισχύει και για τα φιλικά παιχνίδια της εθνικής Γαλλίας κόντρα σε Ουκρανία και Φινλανδία που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν μέσα στο Μάρτιο.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η χρονιά καριέρα του Παναγιώτη Ρέτσου που αποτελεί παράδειγμα για όλους στον Ρέντη, εγγύηση για τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού (και) εν όψει «τελικών» πρωταθλήματος
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο ενόψει Βιλερμπάν χαρακτήρισε τα 4 ματς μέχρι να τελειώσει η regular season, τελικούς, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Μουσταφά Φαλ.