Κορωναϊός: Μέχρι 1.000 άτομα σε κάθε γαλλικό γήπεδο για τουλάχιστον ένα μήνα
Όπως ανακοίνωσε η Γαλλίδα υπουργός αθλητισμού, όλα τα παιχνίδια της Ligue 1 του γαλλικού ποδοσφαίρου θα διεξαχθούν με άδειες εξέδρες, εκτός από ορισμένα που θα επιτραπεί η είσοδος έως 1000 θεατών.
Αυστηρά είναι τα μέτρα ασφαλείας που παίρνουν και στη Γαλλία προκειμένου να μην επιτρέψουν την εξάπλωση του κορωναϊού.
Όπως ανακοίνωσε η Γαλλίδα υπουργός αθλητισμού, όλα τα παιχνίδια της Ligue 1 του γαλλικού ποδοσφαίρου θα διεξαχθούν με άδειες εξέδρες, εκτός από ορισμένα που θα επιτραπεί η είσοδος μέχρι 1000 θεατών.
«Πρέπει να σεβαστούμε ότι ως χίλια άτομα μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο. Είτε οι ομάδες θα συμμορφωθούν σε αυτή την απόφαση και θα πωλούν ως 1000 εισιτήρια, είτε θα παίζουν κεκλεισμένων των θυρών ή θα αναβάλλουν τα παιχνίδια αν είναι δυνατόν», ανέφερε χαρακτηρικά.
Το ίδιο ισχύει και για τα φιλικά παιχνίδια της εθνικής Γαλλίας κόντρα σε Ουκρανία και Φινλανδία που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν μέσα στο Μάρτιο.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Ο Ηρακλής με ένα φοβερό πρώτο ημίχρονο πέρασε από… πάνω την Μύκονο Betsson διαλύοντάς την με 93-65 και περιμένει στον ημιτελικό τον ΠΑΟΚ ή τον Παναθηναϊκό.
Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία αναμένεται να καλέσει τον Βραζιλιάνο της Ρεάλ και τον Αργεντίνο της Μπενφίκα, αλλά και άλλους παίκτες των δύο ομάδων. Κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα ο μέσος των Λουζιτανών
Κατάμεστο, όπως αναμενόταν, θα είναι το Καραϊσκάκη στο πρώτο ματς των πλέι-οφ του Champions League κόντρα στη Λεβερκούζεν, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.