Στη σκιά του κορονοϊού που έχει καλύψει τη Serie A, η Γιουβέντους επικράτησε της Ίντερ με 2-0 σε ένα ντέρμπι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Οι Ράμσεϊ και Ντιμπάλα τα γκολ της «βέκια σινιόρα».
Ο κοροναϊός έχει επισκιάσει τα πάντα στην Ιταλία και εξελίσσεται η συζήτηση για τη διακοπή της Serie A. Στο μεταξύ, όμως, το πρωτάθλημα συνεχίζεται και η Γιουβέντους υποδέχτηκε την Ίντερ στο Derby D’ Italia, επικράτησε 2-0 και επανήρθε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, σε ένα μέτρο που αποσκοπεί στον περιορισμό της εξάπλωσης της ασθένειας. Αυτή η παράμετρος έκανε ιδιαίτερο το ντέρμπι, αφού δεν είχε τον παλμό και την ένταση μιας αναμέτρησης που θα έπαιζε ρόλο στον τίτλο…
Η Γιουβέντους ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια, είχε τις κλασικές ευκαιρίες και σκόραρε δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 55′ ο Ματουιντί γύρισε τη μπάλα από δεξιά, ο Ρονάλντο τη βρήκε, αυτή στρώθηκε στον Ράμσεϊ και αυτός πλάσαρε εύστοχα από κοντινή απόσταση.
Δώδεκα λεπτά αργότερα, ο Ντιμπάλα που μόλις είχε περάσει στο ματς, έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Ράμσεϊ, πέρασε τον Γιανγκ και με πλασέ με το εξωτερικό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Η Γιουβέντους είναι πρώτη με 63 βαθμούς, η Λάτσιο ακολουθεί με 62 και η Ίντερ παράμεινε στους 54, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
LIVE: Κηφισιά – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Πανσερραϊκός, για την πρώτη αγωνιστική των playouts της Superleague.
LIVE: Κηφισιά - Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά - Πανσερραϊκός, για την πρώτη αγωνιστική των playouts της Super League.