Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτος τσακωμός Κυρανάκη και Βαρεμένου : Είσαι «ντροπή και ξεφτίλα» - Είσαι «κινούμενη αθλιότητα»

Απίστευτος τσακωμός Κυρανάκη και Βαρεμένου : Είσαι «ντροπή και ξεφτίλα» – Είσαι «κινούμενη αθλιότητα»

Πρωτοφανείς ύβρεις αντάλλαξαν στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής οι βουλευτές Γιώργος Βαρεμένος και Κωνσταντίνος Κυρανάκης με αφορμή την χτεσινή δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για πολιτοφύλακες στον Έβρο που υπερασπίζονται βίλες στον υδροβιότοπο.

Πρωτοφανείς ύβρεις αντάλλαξαν στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής οι βουλευτές Γιώργος Βαρεμένος και Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Ξεφτίλα του κοινοβουλίου και ντροπή της χώρας αποκάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κυρανάκης ενώ από την πλευρά του ο κ. Βαρεμένος είχε αποκαλέσει κινούμενη αθλιότητα το βουλευτή της ΝΔ, ενώ τα πνεύματα ήταν τόσο τεταμένα που απειλήθηκε …σύρραξη.

Τυχοδιωκτισμός

Οι δύο βουλευτές ήταν καλεσμένοι στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Η κατάσταση ήδη μύριζε μπαρούτι καθώς είχε προηγηθεί η απίστευτη χτεσινή δήλωση του κ. Βαρεμένου, ο οποίος επικαλούμενος άρθρο τοπικού εκδότη στον Έβρο υποστήριξε ότι αυτοί, «που βγήκαν με τις καραμπίνες να προστατέψουν τις βίλες τους».

Παράλληλα ο όρος «τυχοδιωκτισμός» που χρησιμοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά την διάρκεια της εκπομπής αναφερόμενος στις ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης τις τελευταίες μέρες, ήταν η σπίθα που άναψε το φυτίλι.

«Με την τακτική αυτή οδηγούν τη χώρα σε εθνική ήττα», ανέφερε ο Γιώργος Βαρεμένος προκαλώντας την έκρηξη του Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Προπαγάνδα του Ερντογάν

Ο βουλευτής της ΝΔ με τη σειρά του αποκάλεσε «ντροπή της χώρας και του Κοινοβουλίου» τον κ. Βαρεμένο και τον κατηγόρησε ότι υιοθετεί την προπαγάνδα του Ερντογάν.

«Βλέπουμε έναν πολιτικό –βουλευτή του ελληνικού Κοινοβουλίου– να υιοθετεί προπαγάνδα του Ερντογάν, αυτό λέγεται ντροπή, είστε η ντροπή της χώρας», δήλωσε  ο βουλευτής της ΝΔ.

«Δεν απαντώ σε αυτή την κινούμενη αθλιότητα δίπλα μου», ανταπάντησε ο Γιώργος Βαρεμένος και ακολούθησε άγριος τσακωμός, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απειλεί με αποχώρηση.

«Να αποχωρήσετε, κύριε Βαρεμένε, να αποχωρήσετε από την εκπομπή και από την πολιτική» είπε τότε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Σε ότι αφορά τη χτεσινή του δήλωση για τις «πολιτοφυλακές» στον Έβρο και τις βίλες στον υδροβιότοπο, ο κ. Βαρεμένος διευκρίνισε ότι δεν επρόκειτο για δική του δήλωση, αλλά για μεταφορά λεγομένων του δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη (σ.σ. ο οποίος είχε αναδημοσιεύσει ανάρτηση του διακεκριμένου εκδότη, Γιάννη Λασκαράκη).

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024