Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγρια κόντρα με απίστευτες εκφράσεις μεταξύ Γεωργιάδη - Παππά και Σκουρλέτη

Άγρια κόντρα με απίστευτες εκφράσεις μεταξύ Γεωργιάδη – Παππά και Σκουρλέτη

Χαμός στη βουλή κατά τη διάρκεια απάντησης επίκαιρων ερωτήσεων. «Άστα αυτά», «Νικολάκη» «σ' εμένα δεν περνάνε αυτά» και άλλα τέτοια …όμορφα περιείχε ο κοινοβουλευτικός «διάλογος» μεταξύ του υπουργού και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Απίστευτες εκφράσεις αντάλλαξαν ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς στη βουλή.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων για την πορεία συγκεκριμένων επενδύσεων ο Άδωνις Γεωργιάδης αρχικά διαπληκτίστηκε με τον Νίκο Παππά.

Άστα αυτά…

Κατά τη διάρκεια της απάντησης του κ. Γεωργιάδη ακούστηκε από τα έδρανα ο κ. Παππάς να λέει «άστα αυτά» και αμέσως  ο υπουργός Ανάπτυξης «άναψε»:

«Το «άστα αυτά» να το πείτε στους φίλους σας. Θα μας πει ο Νικολάκης «άστα αυτά»; Σε εμένα δεν περνάνε αυτά», είπε ο κ. Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας «μνημείο διαφθοράς με το έργο Καλογρίτσα» την αναπτυξιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο κ. Σκουρλέτης ο οποίος με αφορμή επενδυτικά σχέδια στο ναυάγιο Ζακύνθου χαρακτήρισε τον κ. Γεωργιάδη ως «ντίλερ» και «νεροκουβαλητή» συμφερόντων.

«Αιδώς Αργείοι» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης για να υπενθυμίσει τις αποκαλύψεις των εργασιών της προανακριτικής για τις παραθεσμικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024