Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προσφυγικό : Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη με αιρετούς των νησιών

Προσφυγικό : Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη με αιρετούς των νησιών

Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με στελέχη της αυτοδιοίκησης των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου, για το προσφυγικό.

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονται αυτή την ώρα στελέχη της αυτοδιοίκησης των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για το προσφυγικό.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Λέσβου, Άρη Χατζηκομνηνό, στη σύσκεψη προσκλήθηκε τελικά και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, ο οποίος ωστόσο δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, καθώς η πτήση του από Μυτιλήνη ακυρώθηκε εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Στη συνάντηση, εκτός από τον κ. Χατζηκομνηνό συμμετέχουν ο υπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου, Νότης Μηταράκης, και οι δήμαρχοι Μυτιλήνης: Στρατής Κύτελης, Χίου: Σταμάτης Κάρμαντζης, Ανατολικής Σάμου: Γεώργιος Στάντζος και Δυτικής Σάμου: Αλέξανδρος Λυμπέρης.

Η ανακοίνωση της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Σημειώνεται ότι η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε αποδίδει την απουσία του Περιφερειάρχη από τη σύσκεψη για το προσφυγικό στις καιρικές συνθήκες!

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ με ανακοίνωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, γίνεται γνωστό ότι ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, δεν κατέστη δυνατό να ταξιδέψει στην Αθήνα για να πάρει μέρος στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.
Όπως αναφέρεται, οι προγραμματισμένες πτήσης από Μυτιλήνη για Αθήνα της Olympic air-Aegean με αριθμό ΟΑ255 στις 15:55 και της Sky express με αριθμό 303 στις 16:05 ακυρώθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μουτζούρης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία ΄Ωρα MEGA», εξέφρασε την πρόθεσή του να μη ζητήσει συγγνώμη για το σχόλιο που έκανε για τον πρωθυπουργό και έγινε γνωστό μέσω βίντεο.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024