Η διαφορετικότητα στον χαρακτήρα τους, η εσωστρέφεια κάποιων καθώς και η φιλοδοξία κάποιων άλλων, σε κάνουν να είσαι λίγο σε μια μπερδεμένη φάση και να μην ξέρεις τι να κάνεις για να τα πηγαίνετε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος κρατά αμυντική στάση στις νέες γνωριμίες, είναι σαν να έχει έτοιμες τις δαγκάνες του για να κάνει επίθεση, σε περίπτωση που τον ενοχλήσεις σε κάτι… Αυτή την συμπεριφορά διατηρεί σε κάθε νέα γνωριμία που κάνει, χωρίς να σημαίνει ότι αντιπαθεί, πολύ απλά δεν εμπιστεύεται εύκολα!

Πολλές φορές είναι ανάλογα τα κέφια του ή αλλιώς, με τα φεγγάρια του… Αν έχει τις μαύρες του, τότε να ξέρεις ότι θα σου βρει πολλά ελαττώματα και θα σε αντιπαθήσει. Αν τον πετύχεις σε καλή μέρα, τότε έχει ελπίδες να κερδίσεις την εύνοιά του.

Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Θα πρέπει να τον κοιτάς στα μάτια κάθε στιγμή που μιλάτε, δείξε του ουσιαστικό ενδιαφέρον για τη ζωή του, πάρε τον πρώτο λόγο στην επικοινωνία σας και φρόντισε να αναπτύξεις ένα ζεστό κλίμα στην επαφή σας, για να τον αφήσεις να σου ανοιχτεί και χάρισέ του φυσικά το πιο ζεστό σου χαμόγελο!

ΛΕΩΝ

Στο μυαλό ενός Λέοντα, είναι πώς θα σε καταφέρει από την πρώτη στιγμή να τον συμπαθήσεις, για το λόγο αυτό δεν πρέπει να σε απασχολεί και τόσο το γεγονός ποια είναι η γνώμη που θα σχηματίσει αυτός για σένα, γιατί κατά κύριο λόγο, θα προσπαθήσει να κλέψει την παράσταση για να κερδίσει αυτός την εύνοια την δική σου!

Ωστόσο, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, το Λιοντάρι δεν έχει μέσα του κακία και δεν αντιπαθεί εύκολα κάποιον άνθρωπο. Στην μοναδική περίπτωση που δεν θα θέλει να σε ξαναδεί, είναι αν στην πρώτη γνωριμία σας τον χλευάσεις ή τον ειρωνευτείς!

Σε αυτή την περίπτωση θα σε αντιπαθήσει και δεν θα θέλει να σε ξαναδεί! Για να κερδίσεις την εύνοια του, αρκεί να μείνουν τα μάτια σου κολλημένα πάνω του και να του κάνεις και αρκετά κομπλιμέντα για να τον ανεβάσεις! Με αυτό τον τρόπο, θα τον κάνεις “αλοιφή”!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά εκλεκτικός είναι στις επιλογές των ανθρώπων που γνωρίζει ένας Παρθένος, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι αντικοινωνικός, αλλά δεν θέλει να χαλά τον πολύτιμο χρόνο του σε ανώφελες γνωριμίες! Θέλει να έχει κοντά του σταθερές σχέσεις, με αξιόλογους ανθρώπους που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία του!

Έτσι λοιπόν, στην πρώτη γνωριμία σας, μπορεί να τον δεις αυστηρό ή και ανακριτικό, αυτό σημαίνει ότι σε περνάει από “τεστ” για να δει αν του ταιριάζεις! Τις περισσότερες φορές αντιπαθεί τους ανθρώπους που δεν έχουν ποιότητα, ήθος, που δεν ξέρουν να μιλήσουν ή που δεν έχουν την άνεση να κάνουν μία σοβαρή κουβέντα.

Σ’ αυτή την περίπτωση, ο Παρθένος δεν θα δώσει περιθώρια για δεύτερη ευκαιρία! Τί πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις την εύνοιά του; Μην προσπαθήσεις να τον εντυπωσιάσεις με λόγια που δεν τα πιστεύεις, μίλα χωρίς «σάλτσες» αλλά με αυθορμητισμό για τον εαυτό σου και προσπάθησε από την πλευρά σου να δημιουργήσεις ένα άνετο κλίμα ανάμεσά σας, χωρίς να υπερβείς τα όρια που ο ίδιος θα σου επιβάλει!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr