Για να δώσουν τα χέρια ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ για τον Γίοζιπ Μίσιτς, χρειάστηκε ο Δικέφαλος να δώσει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ, αλλά και ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 20%. Στο συμβόλαιο εκτός από το διπλασιασμό των αποδοχών του θα μπει και ρήτρα 10 εκατ. ευρώ.

Όταν το Γενάρη του 2019 ήρθε στον ΠΑΟΚ δεν προοριζόταν για πρώτο βιολί στην ομάδα, αλλά ως μια λύση προερχόμενη από τον πάγκο για να δώσει ανάσες στους βασικούς. Μετά από ένα χρόνο και αφού άλλαξαν πολλά στην ομάδα ο Γιόζιπ Μίσιτς από 3η επιλογή έγινε πρώτη και μάλιστα το βαρόμετρο του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, αφού ο Δικέφαλος αποφάσισε πως θα ενεργοποιήσει την οψιόν που υπήρχε στον δανεισμό του Κροάτη από τη Σπόρτινγκ. Οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να καταβάλλουν στην πορτογαλική το ποσό των 2 εκατομμυρίων 250 χιλιάδων ευρώ, έτσι ώστε ο παίκτης να γίνει και τυπικά δικός του. Ταυτόχρονα η Σπόρτινγκ κατάφερε να βάλει κι έναν ακόμα όρο σ’ αυτή την συμφωνία. Θα κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώληση της τάξης του 20%. Η ομάδα της Λισαβόνας θεωρεί πως ο ποδοσφαιριστής με την ποιότητα που διαθέτει μπορεί να κάνει άλλη μια μεταγραφή σε υψηλό επίπεδο.

Ο Δικέφαλος εκτός από το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, προσφέρει στον Μίσιτς διπλασιασμό των ετήσιων απολαβών του, αλλά και μια υψηλή ρήτρα. Οι Ασπρόμαυροι θα δέσουν τον Κροάτη με ένα ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ δείχνοντας μ’ αυτό τον τρόπο πως υπολογίζουν πολύ στα προσόντα του Κροάτη μέσου για τη νέα χρονιά εκεί όπου θα αλλάξουν πολλά στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr