Στην Ελλάδα το καταλάβαμε απευθείας, στο Ισραήλ χρειάστηκε σίγουρα κάποιος χρόνος.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε sold out για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για της 27 Φεβρουαρίου προχωρώντας όμως σε ένα λάθος. Αντί του σήματος της ομάδας μπάσκετ των Ερυθρόλευκων, χρησιμοποίησε εκείνο της ποδοσφαιρικής.
Αφού πέρασε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα, οι άνθρωποι της Μακάμπι κατάλαβαν την… γκάφα τους και συμπλήρωσαν την ανακοίνωση του sold out με ένα επιπλέον tweet, το οποίο είχε το σήμα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, τονίζοντας ότι: «Εννοείται πως αυτό θα έπρεπε να είναι το σήμα, αλλά θα σίγουρα θα είχαμε ένα sold out με τον Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο επίσης».
Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Τι Τζέι Σορτς πέρσι, όμως λαμβάνει ιδιαίτερη διαχείριση από τον Εργκίν Αταμάν – Τι συμβαίνει με τον τέταρτο γκαρντ στο τριφύλλι την τελευταία τριετία
Η Ροσάριο Σεντράλ νίκησε 2-1 τη Ρασίνγκ για τη 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Αργεντινής και ο Άνχελ Ντι Μαρία θυμήθηκε τις μέρες δόξας του στην Ευρώπη πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό γκολ.