Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Ατομικό για Μπάικς και Ρότσεστι

Ολυμπιακός: Ατομικό για Μπάικς και Ρότσεστι

Οι δύο παίκτες των Ερυθρόλευκων πριν το παιχνίδι με την Βιλερμπάν, πραγματοποίησαν ατομική προπόνηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Βιλερμπάν για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει να διαχειριστεί σοβαρά προβλήματα απουσιών.

Εκτός από τους τραυματίες αλλά και τους άρρωστους, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Ντουάιτ Μπάικς και Σακίλ ΜακΚίσικ, οι οποίοι αμφότεροι δεν έχουν δηλωθεί στην Ευρωλίγκα, καθώς εκκρεμεί το BAN από την διοργανώτρια αρχή.

Βέβαια πριν το ματς με τους Γάλλους, ήταν η ευκαιρία για τον Ντουάιτ Μπάικς, να πατήσει λίγο παρκέ και να συνεχίσει τις ατομικές του προπονήσεις.

Ο Αμερικανός γκαρντ, υπό την καθοδήγηση του Μάικ Καλαβρού και του Γιώργου Μποζίκα προχώρησε σε ατομικό πρόγραμμα, το οποίο ακολούθησε και ο Τέιλορ Ρότσεστι.

Ο τελευταίος βρίσκεται λίγο πριν την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών, έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του και είναι πιθανόν να δηλωθεί στην…10άδα του Ολυμπιακού για το ματς με την Βιλερμπάν.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024