Eνταση έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο σε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για το παρεμπόριο
Οι άγνωστοι που ήταν στην είσοδο άρχισαν να πετούν τα αντικείμενα όταν οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. επιχείρησαν να ελέγξουν μικροπωλητές που είχαν στήσει πάγκους στο πεζοδρόμιο έξω από το εκπαιδευτικό ίδρυμα.
Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο όταν άγνωστα άτομα επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα σε αστυνομικούς των ΜΑΤ που συνέδραμαν σε επιχείρηση αντιμετώπισης του παρεμπορίου.
Οι άγνωστοι που ήταν στην είσοδο άρχισαν να πετούν τα αντικείμενα όταν οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. επιχείρησαν να ελέγξουν μικροπωλητές που είχαν στήσει πάγκους στο πεζοδρόμιο έξω από το εκπαιδευτικό ίδρυμα.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν ελαφρύ τραυματισμό αστυνομικού.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας