Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο Ζυγός έχει νεύρα αποκλειστικά μαζί σου

Όταν ο Ζυγός έχει νεύρα αποκλειστικά μαζί σου

Τίποτα δε θα τον ηρεμήσει αν τον θυμώσεις

Σε καμία περίπτωση δεν είναι το πιο εκδικητικό άτομο. Παρ΄όλα αυτά όμως είναι πολύ δίκαιος. Αν λοιπόν φτάσει σε σημείο να νευριάσει αποκλειστικά με εσένα, αυτό σημαίνει ότι εσύ έχεις άδικο μάλλον και δεν το δέχεσαι.

Θα τους στρέψει όλους εναντίον σου

Είναι ξεκάθαρα το κέντρο της παρέας και του αρέσει να μιλάει με όλους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να σε αφήσει να φύγεις έτσι απλά. Νομίζεις ότι θα συνεχίσεις να μιλάς με τους φίλους του και ότι θα σε αφήσει έτσι;

Θα τους πει τα χειρότερα για εσένα με αποτέλεσμα να τους στρέψει εναντίον σου και εσύ δε θα ξέρεις τι έχει συμβεί γιατί αυτό θα είναι από μόνο του κάτι το απότομο και το απρόσμενο.

Δε θα σου μιλάει καν

Μην περιμένεις να σου δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε μετά από ό,τι του έκανες και τον ενόχλησε. Για να έρθει η ισορροπία και η αρμονία στη σχέση σας θα πρέπει κυρίως εσύ να αποδεχθείς και να παραδεχθείς τα όποια λάθη σου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δε θα σου μιλήσει αν δεν του δείξεις ότι μετάνιωσες για την όποια συμπεριφορά που είχες απέναντί του.

Θα σε μισεί

Όταν ο Ζυγός νιώθει μίσος, νιώθει μίσος! Δεν είναι όπως ο Καρκίνος ή ο Ιχθύς που τους περνάει μετά από λίγη ώρα. Για τον Ζυγό αυτή η συναισθηματική κατάσταση κρατάει συνεχόμενα για πολλές εβδομάδες.

Περιμένει από εσένα βέβαια να κάνεις την όποια κίνηση να επικοινωνήσεις μαζί του. Αν δεν κάνεις κάποια κίνηση, μην περιμένεις τίποτα από εκείνον.

Θα σου δώσει δεύτερη ευκαιρία

Το σίγουρο είναι πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να έχεις άλλη ευκαιρία πέρα από τη δεύτερη που σου δίνει εκείνος. Αυτό εν ολίγοις σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξανακάνεις τα ίδια λάθη και να τα δεχθεί με τον καιρό. Για κανέναν λόγο.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024