Άρης : Δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του ο Ένινγκ
Ο γερμανός τεχνικός θα κάνει σήμερα τις τελικές του δοκιμές σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ
Η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης θα ολοκληρωθεί με τη σημερινή προπόνηση.
Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης ο Μίχαελ Ένινγκ θα ανακοινώσει την αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Ο γερμανός τεχνικός δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του και θα κάνει σήμερα τις τελικές του δοκιμές σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.
Πρέπει πάντως να θεωρείται πιθανό ότι ο προπονητής των κιτρινόμαυρων θα κάνει κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, προκειμένου να δώσει ανάσες σε παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια σε διάστημα μίας εβδομάδας.
Το θετικό για τον Ένινγκ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και ότι εκτός απροόπτου θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του.
- Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι αναζητούν «πρόσχημα» για στρατιωτική επέμβαση
- Ο Τραμπ υψώνει το μεσαίο δάχτυλο μπροστά στις κάμερες κατά την επίσκεψή του σε εργοστάσιο
- Ιράν: Κατηγορεί τον Τραμπ ενθαρρύνει την πολιτική αποσταθεροποίηση και υποκινεί τη βία
- Χιλή: Αθώωσαν τον αστυνομικό που πυροβόλησε και τύφλωσε διαδηλωτή στις μεγάλες κινητοποιήσεις το 2019
- Βουλγαρία: Αύξηση 184% στον κύκλο εργασιών του Χρηματιστηρίου, μετά την υιοθέτηση του ευρώ
- Πώς μπορούν να παραχθούν περισσότερα τρόφιμα – Μια έξυπνη ιδέα