Άρης : Δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του ο Ένινγκ
Ο γερμανός τεχνικός θα κάνει σήμερα τις τελικές του δοκιμές σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ
Η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης θα ολοκληρωθεί με τη σημερινή προπόνηση.
Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης ο Μίχαελ Ένινγκ θα ανακοινώσει την αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Ο γερμανός τεχνικός δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του και θα κάνει σήμερα τις τελικές του δοκιμές σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.
Πρέπει πάντως να θεωρείται πιθανό ότι ο προπονητής των κιτρινόμαυρων θα κάνει κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, προκειμένου να δώσει ανάσες σε παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια σε διάστημα μίας εβδομάδας.
Το θετικό για τον Ένινγκ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και ότι εκτός απροόπτου θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του.
- Φιλιππίνες: 51χρονη food vlogger πέθανε αφού έφαγε «καβούρι του διαβόλου» για τα social media
- Νίκος Ανδρουλάκης σε κυβέρνηση: Επιχειρείτε να φορέσετε φιλεργατικό προσωπείο
- Έχεις τα χρώματα, έχεις τα πινέλα: Τα όνειρα και η ελπίδα «γεννιούνται» στο Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη
- Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: ΕΔΕ για τον αιφνίδιο θάνατο του 3χρονου αγοριού
- Άρης: Παρελθόν ο Πέδρο Άλβαρο
- Πρωτοποριακή κρυπτογράφηση με κβαντικά κλειδιά δοκιμάζεται στον «Δημόκριτο» και το Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»



