Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Βαλεντίν : Πληροφορίες ότι ζει η μητέρα της

Ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Βαλεντίν : Πληροφορίες ότι ζει η μητέρα της

Έως τώρα οι αρχές γνώριζαν ότι η μητέρα της 7χρονης είναι νεκρή, όπως τους είχε δηλώσει ο πατέρας της Βαλεντίν όταν ανέφερε και την εξαφάνισή της στις αρχές.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 7χρονης Βαλεντίν, τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν στις 23 Δεκεμβρίου στο Παγκράτι και βρέθηκε τελικά στη Γαλλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, γυναίκα επικοινώνησε με το Γάλλο σύνδεσμο στην Ελλάδα και ισχυρίστηκε ότι είναι η μητέρα της 7χρονης.

Ανέφερε επίσης, ότι εκείνη ζήτησε σε συγγενικό της πρόσωπο να συνοδεύσει το παιδί από την Ελλάδα και να το μεταφέρει στη Γαλλία.

Έως τώρα οι αρχές γνώριζαν ότι η μητέρα της 7χρονης είναι νεκρή, όπως τους είχε δηλώσει ο πατέρας της Βαλεντίν όταν ανέφερε και την εξαφάνισή της στις αρχές.

Η ομολογία του πατέρα

Ο Αμπελκά, όπως ονομάζεται ο πατέρας της Βαλεντίν, ομολόγησε ότι έστειλε το παιδί του στην αδελφή της μητέρας της μικρής στη Γαλλία, προκειμένου να έχει ένα καλύτερο μέλλον και πως δήλωσε ψευδώς την εξαφάνισή της γιατί φοβήθηκε.

Στις 21 Δεκεμβρίου 2019, η Βαλεντίν μετέβη αεροπορικώς στο Παρίσι, συνοδευόμενη από τη θεία της. Μάλιστα, η γυναίκα αυτή χρησιμοποίησε το διαβατήριο μιας από τις κόρες της, με την οποία η Βαλεντίν είχε ίδια ηλικία, ενώ έμοιαζαν αρκετά και τα χαρακτηριστικά τους.

Ο πατέρας της είχε εκδώσει και εκείνος αεροπορικό εισιτήριο για Γαλλία για τις 12 Φεβρουαρίου του 2020, αλλά δεν πέταξε ποτέ γιατί προσήχθη από τις αρχές για να εξεταστεί για την υπόθεση.

Τι λέει ο δικηγόρος

Ο δικηγόρος του πατέρα, ο οποίος ήταν αυτός που ενημέρωσε τις αρχές στις 24 Δεκεμβρίου για την εξαφάνιση – κατά τα λεγόμενά του – της 7χρονης υποστηρίζοντας πως την έψαξε για λίγο πεζός και μετά επέστρεψε στο σπίτι τους, όπου τον πήρε ο ύπνος, είπε, επίσης, «αποκλείω κατηγορηματικά την διάπραξη αδικήματος σε ό,τι αφορά την ανήλικη Βαλεντίν, αλλά δεν μπορώ με απόλυτη βεβαιότητα να γνωρίζω τι προηγήθηκε της εξαφάνισης της. Ο ίδιος βρίσκεται σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, στα όρια της κατάρρευσης. Ελπίζω ο πατέρας να καταθέσει την πλήρη αλήθεια και σύντομα να βρεθεί σώα και υγιής η μικρή Βαλεντίν».

Σε βάρος του πατέρα έχει σχηματιστεί δικογραφία με κατηγορίες για παράβαση του άρθρου 216 του Ποινικού κώδικα, δηλαδή για κατοχή πλαστών εγγράφων, τα οποία δεν αφορούν την άδεια διαμονής και το ταξιδιωτικό έγγραφο που έχει στην κατοχή του. Κατηγορείται, επίσης, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Μαζί του οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα άλλοι έξι φίλοι του καθώς στον χώρο που διαμένουν εντοπίστηκε ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024