Στο άκουσμα της μεταγραφής του Τιμοφέι Μοζγκόφ από την Χίμκι το καλοκαίρι, άπαντες περίμεναν πως οι Ρώσοι απέκτησαν έναν σέντερ που είναι ικανός να επιβληθεί σε κάθε αντίπαλο.

Βέβαια από εκείνη την στιγμή και έπειτα, ο πολύπειρος πρώην ΝΒΑερ σέντερ δεν κατάφερε ποτέ να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αφού παραμένει τραυματίας.

Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ της Izvestia, ο Τιμοφέι Μοζγκόφ αναμένεται να μεταβεί στην Γερμανία και το Μόναχο και να εξεταστεί από ειδικευμένο γιατρό σε θέματα γονάτων.

Ο Μοζγκόφ ελπίζει πως θα πάρει το τελικό «ΟΚ» για να επιστρέψει στις προπονήσεις, με τον Ρώσο να έχει να πατήσει παρκέ από τις 2 Ιουλίου του 2018!

Η Χίμκι από την στιγμή που έχασε τον Τζέρεμι Έβανς από τραυματισμό προχώρησε στην απόκτηση του Τόμας Ρόμπινσον, ο οποίος επέστρεψε στην Μόσχα υπογράφοντας συμβόλαιο ενός μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι ο Μοζγκόφ, έχοντας υπογράψει ένα μεγάλο συμβόλαιο με τους Ρώσους, δεν θα πληρωθεί ούτε… λεπτό από αυτό, μέχρι να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Γράψτε το σχόλιο σας