Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Μανωλάδα : Μάνα και κόρη περιγράφουν τη φρίκη που έζησαν - «Ένα κτήνος στο σπίτι μας»

Νέα Μανωλάδα : Μάνα και κόρη περιγράφουν τη φρίκη που έζησαν – «Ένα κτήνος στο σπίτι μας»

Τα όσα τραγικά βίωσαν στα χέρια του «κτήνους» που τις βασάνισε, τις βίαζε και τις έκλεψε περιέγραψαν μητέρα και κόρη από τη Νέα Μανωλάδα

Τα όσα τραγικά βίωσαν στα χέρια του «κτήνους» που τις βασάνισε, τις βίαζε και τις έκλεψε περιέγραψαν μητέρα και κόρη από τη Νέα Μανωλάδα.

Οι περιγραφές των δύο γυναικών για τα όσα βίωσαν από τον βασανιστή τους σοκάρουν.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν και διαμένουν στο σπίτι συγγενικού τους προσώπου στην Αχαΐα προσπαθώντας να ξεπεράσουν το ισχυρό σοκ από τα όσα υπέστησαν στα χέρια του 35χρονου Αλβανού.

Ο δράστης μπήκε στο σπίτι τους, τις χτύπησε, κλείδωσε τη μητέρα στην τουαλέτα και σε δεύτερο χρόνο βίασε την 53χρονη κόρη.

«Μπήκε μέσα αυτό το τέρας… Πήγα να βάλω ένα κούτσουρο στη φωτιά και να κλείσω την πόρτα. Δεν πρόλαβα. Μπήκε μέσα, χτύπησε κλωτσιά και με πέταξε σε μια σόμπα. Μετά με έδεσε σε μια καρέκλα, μου έκλεισε το στόμα και κλείδωσε τη μητέρα μου στο μπάνιο. Ζήσαμε δραματικές στιγμές» περιέγραψε η 53χρονη, στο ilialive.gr, που λίγο αργότερα έπεσε θύμα βιασμού.

Οργισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής

Σε μια περιοχή όπου έχουν υπάρξει πολλά περιστατικά εγκληματικότητας, το τελευταίο γεγονός, φαίνεται πως είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι κάτοικοι της Νέας Μανωλάδας, έχουν εξαγριωθεί και ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις με αφορμή τη ληστεία μετά βιασμού.

Σε δηλώσεις τους, όλοι άσκησαν σκληρή κριτική για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τους  και δηλώνουν πως πρέπει να ληφθούν μέτρα σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως το χωριό αριθμεί 750 – 1.000 κατοίκους και δεν υπάρχει η αστυνόμευση που πρέπει.

Κάτοκοι περιγράφουν – όσοι από αυτούς το αντιλήφθηκαν – τι είχε συμβεί χθες το απόγευμα, αλλά επίσης δηλώνουν πως είναι αποφασισμένοι να λάβουν μέτρα για την ασφάλειά τους.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024