Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Μανωλάδα : «Μαμά ήρθε το τέλος μας» - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες μάνας και κόρης

Νέα Μανωλάδα : «Μαμά ήρθε το τέλος μας» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες μάνας και κόρης

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των δύο γυναικών από τη Νέα Μανωλάδα, οι οποίες έπεσαν θύμα ληστείας από έναν 36χρονο, ο οποίος βίασε την 53χρονη κόρη και χτύπησε την 76χρονη μητέρα.

Στιγμές φρίκης έζηαν στα χέρια ενός 36χρονου δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη, από τη Νέα Μανωλάδα.

Ο αδίστακτος άνδρας, αφού λήστεψε τις δύο γυναίκες, βίασε την 53χρονη κόρη και χτύπησε την 76χρονη μητέρα.

Η περιπέτεια των δύο γυναικών ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο φερόμενος δράστης, υπήκοος Αλβανίας, εισέβαλε στο σπίτι των δύο θυμάτων, στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.

Αφού χτύπησε και έδεσε την 76χρονη, ο 36χρονος ζήτησε χρήματα από την 53χρονη. Μάλιστα, την υποχρέωσε να… βγει στη γειτονιά και να βρει επιπλέον χρήματα, καθώς στο πορτοφόλι της είχε μόλις 40 ευρώ. Η γυναίκα, πράγματι, δανείστηκε από κάποιον γείτονα το ποσό των 100 ευρώ, το οποίο και παρέδωσε στον δράστη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να μην ειδοποιήσει την αστυνομία ή κάποιον άλλο κάτοικο του χωριού, ο 36χρονος είχε προειδοποιήσει την 53χρονη ότι είχε βάλει βόμβα στο εσώρουχο της 76χρονης και θα την ανατίναζε, εφόσον μιλούσε.

Μόλις η άτυχη γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι με τα χρήματα που κατάφερε να δανειστεί, ο 36χρονος την βίασε.

Οι αστυνομικές αρχές, όταν ενημερώθηκαν για το φρικτό περιστατικό, κατάφεραν άμεσα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον φερόμενο δράστη, ο οποίος επρόκειτο να αναχωρήσει για την Καλαμάτα.

«Ήρθε το τέλος μας»

«Μητέρα, συγγνώμη, ήρθε το τέλος μας» ήταν τα λόγια της 53χρονης γυναίκας, η οποία μίλησε στην ιστοσελίδα «tempo24», περιγράφοντας τις δραματικές εκείνες στιγμές:

«Όταν του είπαμε ότι δεν υπάρχουν άλλα χρήματα, πήρε την μητέρα μου και την έδεσε στο μπάνιο. Μην την δένεις, τον παρακάλαγα Ο Άγιος Χαράλαμπος μας έσωσε».

Τόνισε δε, ότι «μας χτύπησε πολλές φορές». «Τις έκανα της μαμάς μου νόημα με το χέρι ότι τελειώσαμε. Δεν υπάρχει ζωή. Δραματικές στιγμές»

«Με έβαλε να πάω στην γειτονιά να ζητήσω λεφτά. Μου είπε ότι αν δεν ζητήσω θα πατήσω ένα κουμπί και η μητέρα σου θα ανατιναχτεί. Πήγα στη γειτόνισσα και της ζήτησα 100 ευρώ έχω ανάγκη. Πήγα σπίτι του τα έδωσα, μας ξανα-ξυλοκόπησε και μετά από πολύ ώρα έφυγε. Δεν μπόρεσα να ειδοποιήσω τη γειτόνισσα γιατί με παρακολουθούσε και με είχε τρομάξει, εάν με έβλεπε να κουνούσα ένα βλέφαρο θα σκότωνε την μητέρα μου.

»Έζησα άσχημα πράγματα, άγριο ξύλο, σήμερα που πήγα στην Ασφάλεια, το τέρας με είδε και μου ζήτησε συγγνώμη. Ρε κτήνος του είπα, δεν σου έδωσα τα 40 ευρώ, δεν σου είπα ότι δεν έχουμε άλλα χρήματα, στις φράουλες δουλεύω από μικρή για να τα βγάλω πέρα και είμαι και άρρωστη».

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024