Ποδηλάτης τα έβαλε με δημοσιογράφο γιατί δε φορούσε σουτιέν
Κύμα οργής ξέσπασε στα social media μετά από ένα σχόλιο που έκανε στο Twitter πρώην επαγγελματίας ποδηλάτης και νυν δημοσιογράφος
Τουλάχιστον ατυχέστατο ήταν το σχόλιο που έκανε ο Sven Spoormakers στο Twitter για μία νεαρή δημοσιογράφο στην Αργεντινή.
Ο πρώην επαγγελματίας ποδηλάτης και νυν δημοσιογράφος στην «Het Laatste Nieuws», έβγαλε ένα screenshot τη συνάδελφό του, σχολιάζοντας εμμέσως το γεγονός ότι δεν φορούσε σουτιέν:
«Is it cool in Argentina?».
Όπως είναι λογικό, το ποστάρισμά του αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα σχόλια, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτή της επίσης δημοσιογράφου,της Sophie Smith από την Αυστραλία.

«Σοβαρά; Σε παρακαλώ πες μου οτι έγινε λάθος στην μετάφραση και δεν σχολίασες δημοσίως μία νεαρή ρεπόρτερ. Μιλώντας από εμπειρία, επέτρεψέ μου να σου πω οτι κάνει την ίδια δουλειά με σε εσένα, αλλά δουλεύει περισσότερο επειδή υπάρχουν κάτι μ@λΑκ€ς σαν και εσένα», όμως ο Spoormakers, φαίνεται δεν είχε καταλάβει το λάθος του: «Μην μου βγάζεις το χαρτί του φεμινισμού. Ξέρεις ακριβώς τι φοράει ή μάλλον δεν φοράει. Αν έπαιρνα μία συνέντευξη έχοντας τα γεννητικά μου όργανα έξω, θα γελάγατε μαζί μου».
Η Smith τότε του απάντησε λέγοντας:
«Οπότε είναι λάθος της που εσύ δεν μπορείς να μην κοιτάς το στήθος της. Τι έπρεπε να κάνει, να βάλει ένα σακί για να μην ενθουσιάζεσαι. Θα σε βγάλω μία φωτογραφία στην δουλειά, θα την ποστάρω, θα γράψω πόσο μικρό πέος έχεις και εσύ θα είσαι ΟΚ με αυτό;».
So it’s her fault because you can’t stop looking at her boobs? What’s she meant to do, wear a potato sack so you don’t get excited? If I take a picture of you at work, post it and comment on how small your dick looks in a pair of shorts would you be alright with that?
— Sophie Smith (@SophieSmith86) January 29, 2020
- Βακτήριο που σχεδιάστηκε με ΑΙ παραβιάζει βασικό κανόνα της ζωής
- Ηλεία: Με λευκά μπαλόνια αποχαιρετούν τον 13χρονο που σκοτώθηκε με πατίνι
- Πώς αμείβονται όσοι εργάζονται την Πρωτομαγιά
- Πρεμιέρα της Εθνικής πόλο γυναικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Η ιστορία του διαμαντιού Koh-i-Noor: Ο Μαμντάνι θα ζητήσει από τον Κάρολο να το επιστρέψει
- Τουρκία: Αγριογούρουνο έτρεχε σε πολυσύχναστο δρόμο – Τραυμάτισε τρία άτομα
- Η ΝΔ που επιτίθεται ανοίκεια στην ευρωπαϊκή εισαγγελία κατηγορεί την αντιπολίτευση για «άρρωστο κλίμα»
- Σκύλος και φαγητό: Ποιες είναι οι αιτίες που «ξεχειλίζει» από ενθουσιασμό. Θα σας εκπλήξουν!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442