Ολυμπιακός : Πληγωμένος από τους τραυματισμούς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (6/2, 21:00) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα.
Ένας… μισός Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί απόψε (6/2, 21:00) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ για την 24η αγωνιστική της Euroleague.
Οι ερυθρόλευκοι πλέον έχουν χάσει έδαφος στην διεκδίκηση των play-offs και ελπίζουν σε ένα θαύμα που θα αναπτερώσει τις ελπίδες τους και θα τους βάλει στην τελική οκτάδα.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πέραν από τη βαριά ήττα στη Λιθουανία από τη Ζαλγκίρις, είδε τον Βασίλη Σπανούλη και τον Τέιλορ Ρότσεστι να αποχωρούν τραυματίες και να προσθέτονται στους ήδη υπάρχοντες, Γιώργο Πρίντεζη και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.
Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους ήδη γνωστούς τραυματίες Ουίλ Κλάιμπερν και Αντρέι Βοροντσέβιτς, ενώ αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο Γιάνις Στρέλνιεκς.
- Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του
- Η ώρα της απολογίας για τον σμήναρχο – Έφτασε στο Αεροδικείο
- Κυτταρικό εμφύτευμα εναντίον της Πάρκινσον δοκιμάζεται σε ανθρώπους
- Αντύπας: Η νύφη του διεκδικεί μια θέση στη Eurovision και τις δίνει τις ευχές του
- Super Bowl: Οι… θάμνοι του Bad Bunny έβγαλαν 1300 δολάρια (pics, vids)
- Άγριο επεισόδιο βίας στο Ηράκλειο: Του έσπασαν τα δόντια με πέτρα

