Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρθρογράφος «Marca» εναντίον Αραούχο: «Έχει χάσει τη δίψα του για ποδόσφαιρο, τον νοιάζουν τα λεφτά»

Αρθρογράφος «Marca» εναντίον Αραούχο: «Έχει χάσει τη δίψα του για ποδόσφαιρο, τον νοιάζουν τα λεφτά»

Άρθρο που φιλοξενείται στην «Μarca» στρέφεται κατά του Αργεντινού άσου κατηγορώντας τον πως το μόνο που τον νοιάζει είναι τα λεφτά.

Ο Σέρχιο Αραούχο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ την Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο ωστόσο φαίνεται πως σε κάποιους δεν άρεσε η αποχώρησή του από την Λας Πάλμας.

Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:

«Η αποχώρηση του Αραούχο δεν με εξέπληξε. Έχω σταματήσει εδώ και καιρό να πιστεύω σε εκείνον, αν και πάντα ήλπιζα να διαψευστώ. Παρότι απογοητεύει εδώ και πέντε χρόνια, πάντα έλεγα στον εαυτό μου ότι η επόμενη σεζόν θα είναι δική του. Ίσως επειδή πάντα περιμένω μεγάλα πράγματα από καλούς παίκτες και ο Αραούχο αναμφίβολα είναι τέτοιος. Όμως από τον παίκτη που οδήγησε την Λας Πάλμας στην άνοδο έχει απομείνει μόνο το όνομα.

Έχει χάσει εδώ και καιρό την δίψα του για ποδόσφαιρο και τον ενδιαφέρουν πρωτίστως άλλα πράγματα. Σίγουρα τα χρήματα. Δεν τον κατακρίνω γι’ αυτό, αλλά η αλήθεια είναι πως σκέφτεται το συμφέρον του και μόνο αυτό. Δεν του ζητώ να φιλάει τη φανέλα, αλλά όχι και να τη φτύνει.

Για 4,5 χρόνια πέτυχε 11 γκολ με την Λας Πάλμας και μιλάμε για έναν παίκτη που ήταν πάντα στους τρεις πιο ακριβοπληρωμένους και από τους λίγους που δεν ήθελαν να αγγίξουν το συμβόλαιό του όταν το κλαμπ ζήτησε τη βοήθειά του το καλοκαίρι.

Ίσως πονά περισσότερο γιατί ήμουν από αυτούς που πίστευαν πως θα επιστρέψει στη Λας Πάλμας την αγάπη που του έδειξε το κλαμπ και οι φίλαθλοι αυτά τα πέντε χρόνια. Όμως και πάλι δεν το έκανε. Θα τον θυμόμαστε σαν τον παίκτη που οδήγησε τη Λας Πάλμας στον παράδεισο, αλλά και σαν εκείνον που δάγκωσε το χέρι που τον έτρεφε για τόσο καιρό».

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024