New York Times: «Η απάντηση της Ελλάδας στους μετανάστες, ονομάζεται “ντροπή”»
Και ενώ οι συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων γίνονται όλο και πιο δύσκολες, η κυβέρνηση επιμένει στο άπλωμα πλωτών φραγμάτων παρά τις αντιδράσεις και τις επιφυλάξεις της Διεθνούς Κοινότητας.
Και ενώ οι συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων γίνονται όλο και πιο δύσκολες, η κυβέρνηση επιμένει στο άπλωμα πλωτών φραγμάτων παρά τις αντιδράσεις και τις επιφυλάξεις της Διεθνούς Κοινότητας.
Την ίδια ώρα, οι New York Times δημοσίευσαν άρθρο με τίτλο «Η απάντηση της Ελλάδας στους μετανάστες, ονομάζεται “ντροπή”», το οποίο αναφέρεται στην απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να τοποθετήσει πλωτά φράγματα κατά μήκος των θαλάσσιων συνόρων με την Τουρκία, για να αποτρέψουν τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές.
Επίσης, αναφέρεται στις κινητοποιήσεις των προσφύγων, αλλά και των τοπικών κοινωνιών, στα νησιά που επωμίζονται το βάρος των ροών, με κεντρικό σύνθημαQ «Θέλουμε τα νησιά μας πίσω».
Πηγή: Onetv.gr
- Πηγές ΠΑΣΟΚ: Κατέρρευσε η προσπάθεια της ΝΔ να συνδέσει τον Μανόλη Χνάρη με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- «Επικίνδυνη και τρομακτική αποστολή»: Πώς ένας βετεράνος των ΗΠΑ βοήθησε τη Ματσάδο να φύγει από τη Βενεζουέλα
- Πολωνία: Σήραγγα σε δάσος χρησιμοποιήθηκε από 180 μετανάστες για να μπουν στη χώρα
- Εξεταστική: Δεν αποκαλύπτει το όνομα από το Μαξίμου που ήξερε για τις επισυνδέσεις ο Μπουκώρος: «Δεν θα συσκοτίσω το αντικείμενο της επιτροπής»
- Νέα επιστολή Δημάρχου για ακαρπία στα εσπεριδοειδή από παγετούς της Άνοιξης
- Το ξενοδοχείο του Banksy στην Βηθλεέμ ανοίγει ξανά «για να διηγηθεί την ιστορία της Παλαιστίνης»

