Τετάρτη 15 Ιουλίου 2026
weather-icon 30o
Παναθηναϊκός: Γεμάτος για την διαβολοβδομάδα

Παναθηναϊκός: Γεμάτος για την διαβολοβδομάδα

Ο Ρικ Πιτίνο μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους αθλητές τους για τις αναμετρήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (05/02) και την Ζενίτ στο ΟΑΚΑ (07/02).

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Γεμάτο είναι το οπλοστάσιο του Ρικ Πιτίνο ενόψει της διαβολοβδομάδας που ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα από την Βαλένθια, με τους τραυματίες να έχουν επανέλθει στην διάθεση του προπονητή τους.

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει για το Βελιγράδι έχοντας γεμάτο το ρόστερ του, με τον Ρικ Πιτίνο να αποφασίζει ποιον θα… κόψει για την αποστολή και την αναμέτρηση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (5/2, 20:00).

Επόμενο παιχνίδι για τους Πράσινους είναι αυτό με την Ζενίτ  (7/2, 21:30), η οποία θα έρθει στο ΟΑΚΑ χωρίς βασικούς παίκτες της, καθώς οι Άιβερσον, Ρένφροε, Πονίτκα, Κβοστόφ παραμένουν τραυματίες.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2026
Cookies