Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δικαίωση Ολυμπιακού: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Εφέσεων της ΕΠΟ, που… δεν ήξερε ότι το OPEN είναι του Σαββίδη

Δικαίωση Ολυμπιακού: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Εφέσεων της ΕΠΟ, που… δεν ήξερε ότι το OPEN είναι του Σαββίδη

Ο δικαστής Γεράσιμος Διονυσάτος, υπέβαλλε την παραίτησή του από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, λόγω της έμμισθης θέσεις του γιου του στο OPEN του Σαββίδη

Το σκάνδαλο είχε αποκαλυφθεί εδώ και καιρό. Και μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Λίγες εβδομάδες μετά, επήλθε και η δικαίωση. Με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, κ. Γεράσιμο Διονυσάτο, να υποβάλλει σήμερα την παραίτησή του στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο.

Συγκεκριμένα, με ιδιόχειρη επιστολή του, ο τέως, πλέον, πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ανέφερε τα εξής: «Για λόγους προσωπικής ευθιξίας παραιτούμαι από την Επιτροπή Εφέσεων».

Ποιοι είναι οι λόγοι ευθιξίας που επικαλείται; Ο γιος του κ. Διονυσάτου εργάζεται στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Κάτι που αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση του Καταστατικού της ΕΠΟ. Μια παρανομία που θα συνεχιζόταν, εάν ο Ολυμπιακός δεν είχε αποκαλύψει την έμμισθη σχέση του παιδιού του προέδρου της Εφέσεων με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Μάλιστα, υπενθυμίζουμε ότι to10.gr είχε αποκαλύψει την προηγούμενη επιστολή του κ. Διονυσάτου στον Γραμμένο, στην οποία… ρωτούσε την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, εάν το κανάλι OPEN… υπάγεται στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη. Δεν το ήξερε, μάλλον.

Ξέχωρα από το θέμα της παραίτησης του Διονυσάτου, βεβαίως, έχει σημασία να ενημερωθούμε εάν έλαβε απάντηση από την ΕΠΟ. Και ποια ήταν αυτή η απάντηση. Ενώ θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε και τον λόγο που τόσο καιρό… αγνοούσε τη σχέση μεταξύ Σαββίδη – ΠΑΟΚ – OPEN.

Διότι αυτός ο ισχυρισμός, ακουμπάει τα όρια της κοροϊδίας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024