Νάτσο Φιγκέρας: Αυτός είναι ο λόγος της μετακόμισης των Χάρι-Μέγκαν στον Καναδά
Η ανάγκη του να προστατεύσει τη γυναίκα του και το παιδί του ήταν αυτό που έκρινε την απόφασή του να μετακομίσει στον Καναδά, αποκάλυψε ο στενός φίλος του πρίγκιπα Χάρι, Νάτσο Φιγκέρας.
Η ανάγκη του να προστατεύσει τη γυναίκα του και το παιδί του ήταν αυτό που έκρινε την απόφασή του να μετακομίσει στον Καναδά, αποκάλυψε ο στενός φίλος του πρίγκιπα Χάρι, Νάτσο Φιγκέρας.
Ο διεθνής παίκτης του πόλο από την Αργεντινή μιλώντας σε εκπομπή του ABC για το Royal Divide: Harry, Meghan και The Crown αποκάλυψε ότι είχε μιλήσει με τον Χάρι λίγο πριν αυτό γυριστεί.
«Εχει υποφέρει από πολλά πράγματα που του έχουν συμβεί. Θέλει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, όσο τον δυνατόν μπορεί να είναι φυσιολογική η ζωή του. Γιατί όταν έχεις χιλιάδες φωτογράφους έξω από το σπίτι σου στο Καναδά, περιμένοντας μια φωτογραφία του γιου σου δεν είναι και πολύ φυσιολογικό.
Ο αργεντίνος πολίστας επεσήμανε ότι σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν έπαιξε ο θάνατος της μητέρας του, της Πριγκίπισσας Νταϊάνας. «Προστατεύει την οικογένειά του, προστατεύει τη γυναίκα του και το παιδί του, ως γιος κάποιου που έχει υποστεί επίθεση από τον Τύπο και είναι αναμφισβήτητο ότι δεν θέλει να συμβεί κάτι αντίστοιχο στην οικογένειά του.
Ο Χάρι και ο Νάτσο γνωρίζονται αρκετά χρόνια, με τον αργεντίνο να είναι ένας από τους πρώτους που είδε τον μικρό Αρτσι, όταν γεννήθηκε.
Τα σχόλια του Φιγκέρας αντικατοπτρίζουν εκείνα που έκανε ένας άλλος φίλος του Χάρι, ο JJ Chalmers, ένας πρώην βασιλικός ναυτικός που γνωρίστηκαν όταν υπηρετούσαν στο στρατό μαζί πριν από αρκετά χρόνια. Όπως είπε πρόσφατα στο BBC: «Αν κοιτάξετε την απόφαση που έχει πάρει, νομίζω ότι στην πρώτη γραμμή είναι η προστασία της οικογένειάς του, επειδή αυτός είναι ο κανόνας νούμερο ένα, δηλαδή να είσαι πατέρας και να είσαι σύζυγος».
Τον προηγούμενο μήνα η Βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια και το ζευγάρι μαζί με τον γιον του να μοιράσουν τον χρόνο τους μεταξύ Αγγλίας και Καναδά.
Σε μια από τις τελευταίες του υποχρεώσεις πριν πετάξει στον Καναδά, ο Χάρι μιλώντας σε ένα φιλανθρωπικό δείπνο είπε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι πάντα το σπίτι του και ότι αυτός και ο Μέγκαν ήλπιζαν να υπηρετήσουν τη βασίλισσα και τη χώρα. «Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι το σπίτι μου και ένα μέρος που αγαπώ, που δεν θα αλλάξει ποτέ», είπε. «Μεγάλωσα έχοντας νιώσει υποστήριξη από όλους εσάς, και είδα πως καλωσορίσατε τη Μέγκαν.
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442