Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τασούλας, το παιδί και το δελφίνι

Ο Τασούλας, το παιδί και το δελφίνι

Η νεαρή βουλευτής Λάρισας Στεργιανή (Στέλλα) Μπίζιου δεν είχε καμία πολιτική απορία και του έκανε ένα κομπλιμέντο για τη… γαλάζια γραβάτα του

Σε μια από τις συχνές βόλτες που κάνει ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, στους διαδρόμους της Βουλής για να συναντήσει και να συνομιλήσει είχε την Παρασκευή δύο στάσεις.

Η πρώτη για να πληροφορηθεί από βουλευτή – ιατρό του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση της υγείας του Τρύφωνα Αλεξιάδη (και να ευχηθεί περαστικά και όλα να πάνε καλά) και μια δεύτερη στάση σ’ ένα πηγαδάκι «γαλάζιων» βουλευτών στο Εντευκτήριο της Βουλής.

Εκεί, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», η νεαρή βουλευτής Λάρισας Στεργιανή (Στέλλα) Μπίζιου δεν είχε καμία πολιτική απορία και του έκανε ένα κομπλιμέντο για τη… γαλάζια γραβάτα του.

«Είναι από το Μουσείο της Ακρόπολης» είπε αμέσως ο κ. Τασούλας και πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση του πετάχτηκε ένας άλλος βουλευτής και του είπε με μπόλικη δόση χιούμορ:

«Από το Μουσείο την πήρες, πρόεδρε, ή την αγόρασες τότε που χτίστηκε η Ακρόπολη;». Τέτοιες ατάκες ο πρόεδρος της Βουλής δεν τις αφήνει να πέσουν κάτω:

«Αν την είχα αγοράσει από τότε που χτίστηκε η Ακρόπολη, θα είχε σήμερα… ξεθωριάσει» είπε και εξήγησε ότι αυτό που απεικονίζει η γαλάζια γραβάτα του ήταν το «Παιδί και το δελφίνι».

Πράγματι, μπορούσε κανείς να διακρίνει δεκάδες μικροσκοπικά δελφίνια και παιδιά στη γραβάτα του Προέδρου της Βουλής.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024