Όζι Όσμπορν : Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του
«Δεν είμαι καλός στο να κρατάω μυστικά» είπε ο Όζι Όσμπορν αποκαλύπτοντας το πρόβλημα υγείας του
Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Όζι Όσμπορν αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίζει.
Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Good Morning America, μαζί με τη σύζυγό του Σάρον, ο Όζι Όσμπορν παραδέχτηκε ότι πάσχει από μία ελαφρά μορφή της ασθένειας του Πάρκινσον. Είπε ακόμα ότι λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τους αφόρητους πόνους που νιώθει στο νευρικό του σύστημα.
«Η προηγούμενη χρονιά ήταν χάλια για μένα. Έκανα μία επέμβαση στο λαιμό ύστερα από ατύχημα που είχα και μετά έμαθα ότι πάσχω από μία ήπια μορφή Πάρκινσον», είπε ο Όζι Όσμπορν.
«Ονομάζεται Πάρκινσον τύπου 2. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι. Δεν είναι μία θανατική καταδίκη, αλλά επηρεάζει το νευρικό σύστημα του σώματος. Είναι σαν να έχει μία καλή μέρα και μετά μία άσχημη», συμπλήρωσε η Σάρον.
Πάντως ο Όζι Όσμπορν είπε, για να διαψεύσει όλους εκείνους που τον θέλουν να πεθαίνει ότι:
«Δεν είμαι καλός στο να κρατάω μυστικά.
Νιώθω καλύτερα τώρα που αποδέχτηκα ότι πάσχω από μία μορφή Πάρκινσον. Πριν από έναν χρόνο ήμουν χάλια.
Τώρα νιώθω καλύτερα με τα φάρμακα που παίρνω για την επέμβαση που έκανα. Νιώθω μούδιασμα στα χέρια και τα πόδια μου κρυώνουν. Δεν ξέρω εάν είναι από την ασθένεια, αλλά αυτό είναι πρόβλημα…».
Πληροφορίες θέλουν τον Όζι Όσμπορν και την Σάρον να μεταβαίνουν τον Απρίλιο στην Ελβετία για να συναντήσουν γιατρό που εξειδικεύεται στην ασθένεια και κανείς μέχρι στιγμής δεν μπορεί με σιγουριά να πει εάν θα πραγματοποιήσει το συναυλιακό πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει για το 2020.
- Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Ξάνθη
- LIVE: Πάρμα – Νάπολι
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ
- LIVE: Σάντερλαντ – Τότεναμ
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα
- Εργατικό δυστύχημα στον Βόλο: Κατέληξε ο 58χρονος χειριστή που καταπλακώθηκε από εκσκαφέα
- Από την παράλυση προσώπου στη σκηνή: O Τζάστιν Μπίμπερ στο Coachella
- Ανήμερα του Πάσχα από τα παλιά: Ο χορός του Ανδρέα, το μελάτο αυγό του Σαρτζετάκη και το τσούγκρισμα Παπαρήγα – Καραμανλή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)































































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.04 – 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/POSTER_3-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442