Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αρη

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αρη

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο παιχνίδι με τον Αρη – Οι επιλογές του Μαρτίνς και ποιοι έμειναν εκτός αποστολής.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι με τον Αρη στο Γ. Καραϊσκάκης (19:30), για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν στου Ρέντη υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και μετά το τέλος του προγράμματος ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σε αυτή μετά από επιλογή του Ιβηρα δεν βρίσκονται οι Φορτούνης, Μεριά, Ραντζέλοβιτς και Τοροσίδης, ενώ εκτός έμειναν και οι τραυματίες Μπενζιά, Ποντένσε και Μπρούνο. Αντίθετα, κανονικά συμπεριελήφθη ο Σουντανί, που είχε χάσει τα τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού.

Επίσης, στις επιλογές του Μαρτίνς είναι ο Γκιγιέρμε, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού του Κυπέλλου με την Καλαμάτα και πλέον επιστρέφει και σε αγώνα πρωταθλήματος, ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Κίτρινους βρίσκονται 21 παίκτες. Πρόκειται για τους: Σα, Αλέν, Καραργύρη, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Σισέ, Σεμέδο, Μπα, Παπαδόπουλο, Κούτρη, Τσιμίκα, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρα, Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλο, Σουντανί, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Οι Πειραιώτες μετρούν πλέον αντίστροφα για το αυριανό παιχνίδι, με τον Πορτογάλο τεχνικό και τους παίκτες του να θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024