Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ανάπλαση του Πειραιά»: Παρουσιάστηκε ένα σημαντικό έργο για την πόλη

«Ανάπλαση του Πειραιά»: Παρουσιάστηκε ένα σημαντικό έργο για την πόλη

Παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, έλαβε χώρα η παρουσίαση του έργου «Ανάπλαση του Πειραιά».

Παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, έλαβε χώρα η παρουσίαση του έργου «Ανάπλαση του Πειραιά». Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού και πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρακολούθησε δια ζώσης την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών, μεταξύ των οποίων επιφανείς πολίτες του Πειραιά, επιχειρηματίες και εφοπλιστές.

Μια κοινοπραξία εταιρειών, σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, έπραξαν από κοινού ώστε, μετά από τρεισήμισι χρόνια σκληρής δουλειάς, να έχουν γίνει κτίρια τα οποία είναι ενεργειακά και τηρούν τους κανόνες περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Η ανάπλαση της περιοχής του Πειραιά, εντυπωσίασε τους πάντες κατά την παρουσίαση, καθώς και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του και μίλησε για το πώς μπορούν οι πρωτοβουλίες αυτές να δώσουν πνοή, χρήματα, αλλά και δουλειά σε μια περιοχή. Η ανάπλαση αυτή είναι το πρώτο μέρος του πλάνου που έχει σχεδιαστεί. «Έχουμε τη χαρά να παρουσιάσουμε σήμερα μια εμβληματική για την πόλη μας παρέμβαση.

Το ολοκληρωμένο σχέδιο για την αστική ανάπλαση της περιοχής του Αγίου Διονυσίου. Μια παρέμβαση που έρχεται να αλλάξει ριζικά την εικόνα μιας μεγάλης σε έκταση και σημασία περιοχής του Πειραιά. Δημιουργούμε νέες δυνατότητες για κατοίκους και επισκέπτες και νέες προοπτικές ανάπτυξης για την τοπική επιχειρηματικότητα» δήλωσε μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος του Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Sports in

Επίσημο: Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή για τα φιλικά στην Αμερική

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA) επιβεβαίωσε την απουσία του Λιονέλ Μέσι από τα φιλικά του Μαρτίου στην Αμερική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024