Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σερβίρισαν μπιφτέκι με... σκουλήκι σε ασθενή του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας

Σερβίρισαν μπιφτέκι με… σκουλήκι σε ασθενή του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας

Μπιφτέκι με… σκουλήκι σερβίρισαν σε ασθενή της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας. Προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό διέταξε η διοίκηση του νοσοκομείου.

Μπιφτέκι με… σκουλήκι σερβίρισαν σε ασθενή της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας. Προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό διέταξε η διοίκηση του νοσοκομείου.

Η αναφορά της Προϊσταμένης

Σύμφωνα με την καταγγελία της ασθενούς και την αναφορά στη συνέχεια της Προϊσταμένης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου, «στη Β’ καρδιολογική κλινική, στον θάλαμο 205 και στην ασθενή (αναφέρεται το όνομα της νοσηλευομένης), καθώς έτρωγε το μεσημεριανό φαγητό βρήκε μέσα σε αυτό σκουλήκι».

Η αναφορά της Προϊσταμένης (από iatropedia.gr)

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται:

Η διοίκηση του νοσοκομείου

«Σχετικά με το περιστατικό της 7ης Ιανουαρίου 2020, που αφορούσε στην φερόμενη ύπαρξη ξένου σώματος σε φαγητό ασθενούς ενημερώνουμε τα ακόλουθα:

1.Ο νέος Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν.ΝΙΚΑΙΑΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» ορκίσθηκε ενώπιον του Διοικητή της 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου την 7η Ιανουαρίου 2020 και ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντά του την επόμενη ημέρα δηλαδή την 8η Ιανουαρίου 2020.

2.Το προπεριγραφέν περιστατικό έχει περιέλθει σε γνώση της Διοίκησης του Νοσοκομείου και ήδη έχει διαταχθεί η διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης, δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 125 του Ν.3528/2007, προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το εν λόγω περιστατικό. Επίσης έχουν ενημερωθεί ήδη οι αρμόδιες κρατικές αρχές.

3. Καθημερινά διενεργείται εξονυχιστικός έλεγχος στον χώρο των μαγειρείων , από την επόπτρια Δημόσιας Υγείας και την Προϊσταμένη του Τμήματος Διατροφής. Κατόπιν της οικείας αναφοράς διενεργήθηκε αυτοψία στον χώρο παρασκευής των γευμάτων από την Διοίκηση, από κοινού με την επόπτρια Δημόσιας Υγείας , προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα των υλικών και η ασφαλής διαδικασία παρασκευής των γευμάτων και διαπιστώθηκε η εύρυθμη λειτουργία των χώρων ενδιαιτήσεως».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024