Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη : Τρίχρονο παιδάκι παρέλυσε μετά το εμβόλιο ανεμοβλογιάς

Θεσσαλονίκη : Τρίχρονο παιδάκι παρέλυσε μετά το εμβόλιο ανεμοβλογιάς

Ασύλληπτη περιπέτεια έζησε ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη που κινδύνεψε να χάσει το τρίχρονο αγοράκι του από εμβόλιο ανεμοβλογιάς.

Ασύλληπτη περιπέτεια έζησε ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη που κινδύνεψε να χάσει το τρίχρονο αγοράκι του από εμβόλιο ανεμοβλογιάς.

«Κάτι δεν πήγε καλά»

Η μητέρα του τρίχρονου Χρήστου μίλησε στο star για την περιπέτεια που βιώνει μαζί με τον σύζυγό της, σε κέντρο αποκατάστασης της Θεσσαλονίκης, μετά τις απανωτές και λανθασμένες, όπως καταγγέλλει, διαγνώσεις των γιατρών.

«Κάναμε το επαναληπτικό εμβόλιο ανεμοβλογιάς, στο πρώτο δεν είχαμε καν ένα σύμπτωμα, στο δεύτερο, όμως, κάτι δεν πήγε καλά. Το παιδί έχασε την κινητικότητά του και μονίμως νύσταζε, ώσπου μία μέρα μας τηλεφώνησαν από το σχολείο του και μας είπαν να πάμε να το πάρουμε διότι κοιμάται στο θρανίο και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

«Μας βγάλανε τρελούς»

»Το πήραμε και το πήγαμε στο νοσοκομείο, όπου μας βγάλανε τρελούς. Αναγκαστήκαμε να τον πάμε σε ιδιωτική κλινική όπου και διέγνωσαν ότι έχει σκωληκοειδίτιδα και κάναμε εγχείρηση», δήλωσε η μητέρα του τρίχρονου.

Το παιδί όχι μόνο δεν συνήλθε, αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε και με αεροδιακομιδή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» της Αθήνας.

«Εσωσαν το παιδί μου εκεί, μας έδωσαν φάρμακα, το έσωσαν το παιδί», δήλωσε ο πατέρας του μικρού Χρήστου.

Η ιστορία του μικρού Χρήστου

Η περιπέτεια του μικρού Χρήστου ξεκίνησε στις 3 Νοεμβρίου του περασμένου χρόνου. Οι γονείς του αντέδρασαν αστραπιαία όταν αντιλήφθηκαν πως το παιδί τους, όχι μόνο δεν μπορούσε να κουνήσει τα άκρα του, αλλά σταμάτησε και να μιλάει.

Τελικά μετά από πολλές επισκέψεις σε διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα, το παιδί μπήκε στην εντατική μονάδα για δύο εβδομάδες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και σήμερα ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να αρχίσει πάλι να μιλάει και να κινεί σωστά τα χέρια του.

Πάντως, σύμφωνα με τους παιδίατρους, οι παρενέργειες στα εμβόλια είναι σπάνιες και αποτελούν μεμονωμένα περιστατικά.

Οι γονείς πρόκειται να κινηθούν νομικά, ενώ έχουν απευθυνθεί σε σύνδεσμο που ασχολείται με ιατρικά λάθη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024