Από τη Δευτέρα η ΚΑΕ ΑΕΚ είχε προαναγγείλει τη νέα φανέλα που θα έκανε πρεμιέρα στο ματς με την Μπαντίρμα και όπως τόνιζε θα προκαλούσε αίσθηση.
Και πράγματι το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό με τη φανέλα να είναι κοντομάνικη όπως και τη σεζόν 2014-15 αλλά με τον Δικέφαλο σχεδιασμένο στο πλάι όπως όλες οι φετινές εμφανίσεις της Ένωσης.
Η αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού και όχι μόνο μπάσκετ θα βρεθεί στο Telekom Center για τον τελικό της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον σούπερσταρ του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ένας από αυτούς που θα δουν το ματς από κοντά.
Στα ρόστερ του Ολυμπιακού και της Ρεάλ υπάρχουν παίκτες που έχουν αγωνιστεί και στο παρελθόν σε τελικούς αλλά και παίκτες που έχουν πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου