Παφίλης : Η λογική «λύσαμε τα χέρια της Αστυνομίας» δημιουργεί απαράδεκτα περιστατικά
«Εμείς λέμε πως αποκλειστικός σκοπός της Αστυνομίας είναι να χτυπήσει το οργανωμένο έγκλημα και όχι να χτυπάει τις διαδηλώσεις» τόνισε ο Θανάσης Παφίλης του ΚΚΕ, και πρόσθεσε πως το ΚΚΕ δεν συμφωνεί με ομάδες οι οποίες «ταΐζουν» τον αυταρχισμό.
Η λογική της κυβέρνησης ότι «λύσαμε τα χέρια της Αστυνομίας», δημιουργεί απαράδεκτα περιστατικά από μέρους των αστυνομικών.
«Δηλαδή τι, θα βαράνε όποιον βρίσκουν μπροστά τους, θα ξεβρακώνουν τον άλλο;», είπε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, μιλώντας στην ΕΡΤ1.
Επίσης, τόνισε ότι «εμείς λέμε πως αποκλειστικός σκοπός της Αστυνομίας είναι να χτυπήσει το οργανωμένο έγκλημα και όχι να χτυπάει τις διαδηλώσεις» και πρόσθεσε πως το ΚΚΕ δεν συμφωνεί με ομάδες οι οποίες «ταΐζουν» τον αυταρχισμό.
«Καθαρή ανόθευτη απλή αναλογική»
Για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο κ. Παφίλης τόνισε πως το ΚΚΕ δεν μπαίνει στη λογική των προσώπων, γιατί πρόκειται για έναν θεσμό «που βάζει υπογραφή στην αντιλαϊκή πολιτική και εγγυάται την εφαρμογή της».
Σε ότι αφορά τον εκλογικό νόμο, επανέλαβε την πάγια θέση του ΚΚΕ για καθαρή, ανόθευτη απλή αναλογική.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.