Ακόμη και κορνίζες από τις φωτογραφίες των νεκρών, πήραν ιερόσυλοι, από μνήματα στο κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου στο Άργος. Περισσότεροι από εκατό τάφοι λεηλατήθηκαν, όπως αναφέρεται στην argonafplia.gr. Καντήλια, ανθοστήλες, εικόνες, φωτογραφίες και ότι άλλο έχει ακόμη και ελάχιστη αξία και βρισκόταν επάνω στους τάφους εκλάπη. Ιδιαίτερη προτίμηση είχαν τα αντικείμενα που ήταν από μπρούτζο και […]
Ακόμη και κορνίζες από τις φωτογραφίες των νεκρών, πήραν ιερόσυλοι, από μνήματα στο κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου στο Άργος.
Περισσότεροι από εκατό τάφοι λεηλατήθηκαν, όπως αναφέρεται στην argonafplia.gr.
Καντήλια, ανθοστήλες, εικόνες, φωτογραφίες και ότι άλλο έχει ακόμη και ελάχιστη αξία και βρισκόταν επάνω στους τάφους εκλάπη.
Ιδιαίτερη προτίμηση είχαν τα αντικείμενα που ήταν από μπρούτζο και ίνοξ
Οι επιδρομείς τρύπωσαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και ξήλωσαν ό,τι μεταλλικό υπήρχε πάνω στους τάφους , προκαλώντας πολλές ζημιές ακόμη και σε τάφους, αφού έσπασαν μάρμαρα και διακοσμητικά.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πυ επικαλείται τον καντηλανάφτη του ναού, αυτή ήταν η τέταρτη επιδρομή στο κοιμητήριο.
Τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει επιδρομές και σε άλλα κοιμητήρια και ναούς της Αργολίδας, ενώ έχουν κλαπεί και αρκετές καμπάνες από ναούς της περιοχής Ασίνης Ναυπλίου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας