Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η υπομονή και η άμυνα στον πανικό!

Η υπομονή και η άμυνα στον πανικό!

Την περασμένη Κυριακή η «Βασίλισσα» νίκησε τον Παναθηναϊκό και πέτυχε τη 16η νίκη της στους τελευταίους 17 αγώνες που έχει παίξει σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις.

Στις 23 του περασμένου Ιουλίου, στην κλήρωση του πρωταθλήματος, μόλις προέκυψε στην πρεμιέρα ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ξεφούρνισε γελώντας μια ατάκα με νόημα…

«Υπενθυμίζω στον πρόεδρο ότι υπογράψαμε διετές συμβόλαιο»!

Στις 28 Σεπτεμβρίου η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 89-68 και ύστερα από ένα μήνα βρισκόταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας μια νίκη στα πρώτα πέντε ματς, χώρια το χαρακίρι στην Ιερουσαλήμ…

Ο Μάκης Αγγελόπουλος είτε επειδή θυμόταν την υπογραφή του διετούς συμβολαίου και αντιλαμβανόταν ότι η απόλυση του προπονητή θα του κόστιζε ακριβά, είτε διότι ήταν οπλισμένος με υπομονή και εμπιστοσύνη, όχι μόνο δεν τον ξαπόστειλε, αλλά φρόντισε να τον στηρίξει ακόμη περισσότερο και να κουβαλήσει στο ΟΑΚΑ άλλους τρεις παίκτες (Μάριο Τσάλμερς, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Τζεράι Γκραντ).

Το αποτέλεσμα; Στους δυόμισι μήνες που πέρασαν από τις μαζεμένες ήττες η ΑΕΚ μεταμορφώθηκε δραματικά επί τα βελτίω, τρέχει με σπασμένα φρένα και είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη!

Την προπερασμένη Κυριακή η «Βασίλισσα» νίκησε τον Παναθηναϊκό και πέτυχε τη 16η νίκη της στους τελευταίους 17 αγώνες που έχει παίξει σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις.

Το αποτέλεσμα; Εκτοξεύθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, οδηγεί την κούρσα στον όμιλο του Basketball Champions League και βρίσκεται ένα βήμα από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος!

Μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η αγκαλιά του προέδρου με τον προπονητή ήταν σημειολογικώς ενδιαφέρουσα, αλλά δεν είχε να πει τίποτε περισσότερο από αυτό που θα δήλωνε λίγο αργότερα ο Παπαθεοδώρου: «Δεν υπάρχουν μαγικά κουμπιά που τα πατάς και φτιάχνεις μια καινούργια ομάδα μέσα σε ένα βράδυ»!

Ουδέν αληθέστερον τούτου: Με μόλις τέσσερις παίκτες να επιστρέφουν από την περυσινή σεζόν και έναν συρφετό από 12 καινούργιους, προφανώς η ΑΕΚ χρειαζόταν πολλή δουλειά και πλήθος από εργατοώρες για να αποκτήσει ομοιογένεια και χημεία.

Α, ναι, για να μην το ξεχάσω, εκτός από χρόνο και μόχθο, χρειαζόταν επίσης υπομονή και καλή άμυνα εναντίον του πρόωρου πανικού!

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024