Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι δηλώνει ο Προκόπης Παυλόπουλος για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας

Τι δηλώνει ο Προκόπης Παυλόπουλος για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας

Ο Θεός ξέρει είναι η απάντησή του για τα σενάρια διαδοχής του. «Δεν θα μείνω χωρίς δουλειά» σχολίασε ο κ. Παυλόπουλος όταν ανακηρύχτηκε επίτιμος πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Βελβεντού

Κατά την παρουσία του στο Βελβεντό Κοζάνης, όπου ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης της πόλης ο Προκόπης Παυλόπυολος σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους ρωτήθηκε για τα σενάρια διαδοχής του στην προεδρία της Δημοκρατίας, που το τελευταίο διάστημα έχουν «φουντώσει». Και για πρώτη φορά τοποθετήθηκε.

Στο Μετόχι του Βελβεντού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ρωτήθηκε αν θα είναι η τελευταία του επίσκεψη του με την ιδιότητα του Προέδρου. «Ο Θεός ξέρει» απάντησε.

Μόνο ο Θεός

«Και ο Κυριάκος κύριε πρόεδρε» προσέθεσε αμέσως ένας από τους δημοσιογράφους με τον Προκόπη Παυλόπουλο να συμπληρώνει χαρακτηριστικά: «Και πάλι μόνο ο Θεός». Και προχώρησε, αποφεύγοντας έτσι περισσότερες και πιο επίμονες ερωτήσεις.

Λίγη ώρα μετά, όπως αναφέρει το kozanmedia μόλις ο πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού Νίκος Κουτλιάμπας τον ανακήρυξε ως επίτιμο πρόεδρο του Συνεταιρισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σχολίασε με χιούμερ: «Ωραία, δεν θα μείνω χωρίς δουλειά».

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024