Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοβαρό πλήγμα για την Τότεναμ : Νοκ-άουτ για τρεις μήνες ο Κέιν

Σοβαρό πλήγμα για την Τότεναμ : Νοκ-άουτ για τρεις μήνες ο Κέιν

Ο Αγγλός επιθετικός θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον μηρό και θα μείνει εκτός μέχρι τον Απρίλιο

Εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις μήνες θα χρειαστεί να παραμείνει ο Χάρι Κέιν, καθώς ο επιθετικός της Τότεναμ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Σαουθάμπτον και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στον μηρό.

ιΟ Αγγλος επιθετικός τις επόμενες ημέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα μείνει στα… πιτς μέχρι τις αρχές του Απριλίου. Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν και δεν θα έχει στη διάθεσή του τον πολύπειρο φορ στις μεγάλες αναμετρήσεις με την Λειψία για τους «16» του Champions League.

Ο Κέιν στη φετινή σεζόν είχε αγωνιστεί σε 25 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 17 γκολ και 2 ασίστ σε 2.230 λεπτά συμμετοχής. Η χειρότερη δυνατή εξέλιξη για τον Πορτογάλο τεχνικό και τους φίλους των Σπιρουνιών, οι οποίοι θα πρέπει να μάθουν να ζουν χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ και έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας τους.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024