Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζέραρντ : Θυμάμαι ακόμα εκείνο το γλίστρημα

Τζέραρντ : Θυμάμαι ακόμα εκείνο το γλίστρημα

Μπορεί να έχει περάσει μια πενταετία από το περιβόητο... γλίστρημα, όμως ο Στίβεν Τζέραρντ ακόμη παλεύει να ξεχάσει τη στιγμή που στέρησε το πρωτάθλημα από τη Λίβερπουλ

Η ημερομηνία έγραφε 27 Απριλίου του 2014 όταν η Λίβερπουλ υποδεχόταν την Τσέλσι στον «Άνφιλντ» τρεις στροφές πριν από τέλος του πρωταθλήματος. Οι «κόκκινοι» βρίσκονταν με πέντε βαθμούς μπροστά από τη Μάντσεστερ Σίτι και το ντέρμπι στο Μέρσεϊσαιντ αναμενόταν να έχει καταλυτικό ρόλο στην στέψη του πρωταθλητή.

Το λάθος του Στίβεν Τζέραρντ ή αλλιώς το περιβόητο γλίστρημα έδωσε την ευκαιρία στον Ντεμπά Μπα να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία διπλασίασε τα τέρματά της και απέδρασε με το διπλό.

Η άτυχη στιγμή του αρχηγού της Λίβερπουλ θεωρήθηκε από πολλούς ως η στιγμή που έκρινε το πρωτάθλημα, καθώς στο φινάλε της σεζόν οι «πολίτες» προσπέρασαν τους «κόκκινους» στη βαθμολογία και τους στέρησαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την πρώτη κατάκτηση της Premier League στην ιστορία τους.

Πέντε χρόνια αργότερα, ο Τζέραρντ παραδέχεται στην εκπομπή του πρώην συμπαίκτη του, Τζέιμι Κάραχερ, πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το περιστατικό, παρά τα σχόλια του κόσμου που προσπαθούν να τον παρηγορήσουν.

«Καμιά φορά κάθομαι και σκέφτομαι αν έπρεπε να μείνω μια χρονιά ακόμα στη Λίβερπουλ. Προφανώς ο σύλλογος δεν κέρδισε τον τίτλο. Ποιος ξέρει, όμως; Ίσως έκανα τη διαφορά, ίσως να ΄ταν χειρότερα τα πράγματα» σημείωσε.

«Εάν ήσουν σε καλύτερη θέση θα μπορούσες να κόψεις εκείνο το γ*******ο γκολ. Αυτά τα γ******α μπακς. Πολύ ψηλά και ανοιχτά».

«Το σκέφτομαι πολλές μέρες αυτό το γλίστρημα. Μια κατάκτηση, όμως, ενός τίτλου από την Λίβερπουλ θα με κάνει να νιώσω καλύτερα. Άνθρωποι έρχονται και μου λένε για να με κάνουν να νιώσω καλύτερα, πως το πρωτάθλημα έχει 38 ματς, πως δεν κρίθηκε εκεί ο τίτλος. Μέσα μου εγώ, όμως, ξέρω, ότι εκείνη η στιγμή ήταν πολύ μεγάλη» κατέληξε.

https://youtu.be/MP2eFSinM1E

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024