Με 30αρα από τον Greek Freak επέστρεψαν στις νίκες οι Μπακς
Οι Μιλγουόκι Μπακς ζορίστηκαν περισσότερο από όσο περίμεναν από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να καθαρίζει στο τέλος και να σημειώνει 30 πόντους.
Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να καθαρίζει στο τέλος του παιχνιδιού, οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν να επικρατήσουν δύσκολα με σκορ 107-98 των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και να ανεβάσουν το ρεκόρ τους στο 33-6, παραμένοντας στην κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας.
Ο Greek Freak ήταν καθοριστικός στην τέταρτη περίοδο όπου σημείωσε 15 πόντους, παίρνοντας ουσιαστικά από το χέρι τα ελάφια και οδηγώντας τα στη νίκη. Ο Έλληνας σταρ ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας 30 πόντους, με 10/21 σουτ (1/7 τρίποντα), 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 32 λεπτά συμμετοχής.
Οι Κρις Μίντλετον και Έρικ Μπλέντσο με 21 και 16 πόντους αντίστοιχα βοήθησαν τον Γιάννη, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισαν ο Άλεκ Μπερκς με 19 πόντους και οι Γκλεν Ρόμπινσον και Ντάμιον Λι που είχαν από 15.
Παρά τις σπουδαίες εμφανίσεις των Ντόντσιτς και Τζέιμς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Λος Άντζελες Λέικερς με 132-119 και πέρασαν στον ημιτελικό του NBA Cup όπου θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που ισοφάρισαν ένα ιστορικό ρεκόρ.
Ενώ οι φήμες αποχώρησής του από το Μιλγουόκι είναι σε... έξαρση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρίχνει κι άλλο... καύσιμο στη φωτιά, αγοράζοντας ένα οκταόροφο κτίριο στο Μπρούκλιν έναντι 14,1 εκατ. δολαρίων!