Νυχτερινή «επίσκεψη» Ρουβίκωνα στο σπίτι του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ
Συνθήματα έξω από το σπίτι του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ Μιχάλη Τσαμάζ, στα Βόρεια προάστια, έγραψαν μέλη του Ρουβίκωνα, τα οποία πέταξαν και τρικάκια.
Συνθήματα έξω από το σπίτι του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ Μιχάλη Τσαμάζ, στα Βόρεια προάστια, έγραψαν μέλη του Ρουβίκωνα, τα οποία πέταξαν και τρικάκια που αναφέρονται στην απεργία διαρκείας των εργαζομένων στην επιχείρηση και την αντιμετώπισή τους από την εργοδοσία.
Για την απεργία
Ο Ρουβίκωνας γνωστοποίησε την παρέμβασή του, όπως τη χαρακτηρίζει, με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.
Αφού παραθέτει τους λόγους της «επίσκεψης» στο σπίτι του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ, η αναρχική ομάδα καταλήγει:
«Η πετυχημένη αυτή απεργία διανύει την τρίτη της εβδομάδα και διεκδικεί υπογραφή συλλογικής σύμβασης για όλους/ες, αύξηση μισθών και την άμεση ανάκληση των 5 απολυμένων εργαζομένων!»
- Κακοκαιρία: Σαρώνει σε Ηλεία και Μεσσηνία – Πλημμύρες και διαρκείς κατολισθήσεις βράχων – Απειλούνται σπίτια
- Τζέσικα Άλμπα – Κας Γουόρεν: Οριστικός χωρισμός – Ποιος αναλαμβάνει την επιμέλεια των παιδιών τους
- Άρης: Η 5η θέση και η Ευρώπη περνάει από τον Βόλο – Πάει για βασικός ο Κουαμέ
- Politico για Διάσκεψη Μονάχου: Η Ευρώπη ξοδεύει περισσότερα για την Αμυνα – Μπορεί να σηκώσει κεφάλι στις ΗΠΑ
- Οι έξι «μάχες» του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη
- Eurobank Equities on Metlen: Resilient Profitability, Target Price of 56.20€




