Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή είναι η μέση διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης

Αυτή είναι η μέση διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης

Η μέση διάρκεια είναι μία μεταβλητή που εξαρτάται από τη μία πλευρά από εκείνους που κρατάνε πολύ και από την άλλη από εκείνους που κρατάνε λίγο

Σημασία έχει να απολαμβάνουν την ερωτική τους ζωή. Αν όμως αυτή κρατάει για λίγο και οι προσδοκίες μειώνονται πολύ απότομα τότε τι ακριβώς γίνεται σε αυτήν την περίπτωση. Ας δούμε τα παρακάτω:

Έρευνα;

Η καλύτερη μελέτη που εκτιμήσαμε ότι ο μέσος χρόνος εκσπερμάτισης στον γενικό πληθυσμό περιλάμβανε 500 ζευγάρια από όλο τον κόσμο που χρονολογούνταν να κάνουν σεξ σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων – χρησιμοποιώντας ένα χρονόμετρο.

Αυτό είναι πρακτικά αμήχανο όσο ακούγεται: οι συμμετέχοντες πιέζουν «ξεκίνημα» στη διείσδυση του πέους και «παύση» στην εκσπερμάτιση. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει τη διάθεση κάπως, και ίσως να μην αντικατοπτρίζει ακριβώς τη φυσική ροή των πραγμάτων. Αλλά – η επιστήμη είναι σπάνια τέλεια και αυτό είναι το καλύτερο που έχουμε.

Τι έπραξαν λοιπόν οι ερευνητές; Το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι ότι υπήρξε μια τεράστια ποικιλία. Ο μέσος χρόνος για κάθε ζευγάρι (δηλαδή κατά μέσο όρο σε όλες τις εποχές που έκαναν σεξ) κυμάνθηκε από 33 δευτερόλεπτα έως 44 λεπτά. Αυτή είναι μια διαφορά 80 φορές.

Συμπέρασμα

Είναι λοιπόν σαφές ότι δεν υπάρχει κανένας «κανονικός» χρόνος για να κάνεις σεξ. Ο μέσος όρος (διάμεσος, τεχνικά) σε όλα τα ζευγάρια, όμως, ήταν 5,4 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι αν παρατάξετε τα 500 ζευγάρια από το μικρότερο σεξ σε μεγαλύτερο σεξ, το μεσαίο ζευγάρι περνάει κατά μέσο όρο 5,4 λεπτά κάθε φορά που το κάνει.

Υπήρξαν μερικά ενδιαφέροντα δευτερεύοντα αποτελέσματα, επίσης. Για παράδειγμα, η χρήση του προφυλακτικού δεν φαίνεται να επηρεάζει το χρόνο, γεγονός που προσφέρει πληροφορίες σχετικά με την ευαισθησία του πέους και τη σχέση του με την παραμονή του εντός του προφυλακτικού.

Δεν είχε μεγάλη σημασία από ποια χώρα προέρχονταν τα ζευγάρια – εκτός αν προέρχονταν από την Τουρκία, οπότε και κρατούσε πολύ λιγότερο (3,7 λεπτά) από τα ζευγάρια από άλλες χώρες (Ολλανδία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες).

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024